2777
2789
عنوان

حسودیم میشه

293 بازدید | 15 پست

بچه ها چند وقتیه که نسبت به پارتنرم خیلی حساس شدم😔

پریودم بعد امشب عکس بچه دوستش رو فرستاد که ببینم چون جفتمون دختر خیلی دوست داریم اونم دختر بود

بعد من وقتی دیدم نوشته که بهم میگه عمو امیر وقتی که میگه عمو دست و پامو گم میکنم یه حس خیلی بدی منو گرفت تا جایی که تونستم نشستم گریه کردم بهش زنگ زدم میگم 

میگه که خوب چی بگه عمو صدام نکنه؟

بچه ها خیلی حسود شدم چند وقتیه چیکار کنم

نسبت به همه کاراش

شدم تو زیباییش غرق🥹🎀.                                                   حساب کاربری دونفره اس.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حجم حسادت  و برای خودم بودن من تو فامیل زبان زد شعار من کسی که مال من فقط برای من همین باعث شد تک فرزند بمونم بعد 16 سال برادرم به دنیا اومد باز من حالم بد شد 

اما هیچ وقت نسبت به طرف مقابلم این مدل حسادت نداشتم 😐

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

پریودی طبیعی عزیزم تموم بشه اوکی میشی.

منم گاهی وقتا ت پریودی به دیوار خالی نگاه میکنم زار زار گریه میکنم دوراز جون مثل کسی که عزیزشو از دست داده😂💔

اصلا پریودی خیلی پروسه عجیبیه 

به پارتنری که قرار نیست شمارو بگیره حسودیت شد

خونواده ها در ارتباطن قصدمونم جدیه زمان خواستگاری رو هم مشخص کردیم😐

شدم تو زیباییش غرق🥹🎀.                                                   حساب کاربری دونفره اس.

برو روانشناس عزیزم تاپیک های قبلیت رو هم خونوم

چند وقتیه اصن حالم یجوری بده