2777
2789

نشستم بعضی از تایپیک هاتو میخونم 

با این تایپیک خاب از سرم پرید 😂😂😂😂😂😂

خیلی باحالی خیلی تایپیک باحالی بود

بنظرم اون زنجیر عکس هم خوشگل بود

چی کار کردی اخرش زنجیرو خریدی؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نشستم بعضی از تایپیک هاتو میخونم  با این تایپیک خاب از سرم پرید 😂😂😂😂😂😂 خیلی باحالی خیلی ...

نه 😂يه ست لباس تو خونه گرفتم. كه اصلا هم جالب نبود  پيرهن اون مدل يقه دوس نداشت😑😂كلا لباساي ايران از نظرش اشغالن😕

نه 😂يه ست لباس تو خونه گرفتم. كه اصلا هم جالب نبود  پيرهن اون مدل يقه دوس نداشت😑😂كلا لباساي ...

عهههه چ شانسی 

همون زنجیره انگار بهتر بود

سخته دوری نه؟ 😔

من ی روز‌ نبینمش دلم براش تنگ میشه 🙄

عهههه چ شانسی  همون زنجیره انگار بهتر بود سخته دوری نه؟ 😔 من ی روز‌ نبینمش دلم براش تنگ میش ...

ارههه خيلي سختههه وقتي بعد چند ماه دو هفته مياد روز اخرش واقعا واقعا روز نحسيه 😭 وقتي ميره روزاي اولش سخته ولي بعد عادت ميكنم..ديگه كمش مونده..٧سال همينجوري گذشت اين يه سالم روش😞

ارههه خيلي سختههه وقتي بعد چند ماه دو هفته مياد روز اخرش واقعا واقعا روز نحسيه 😭 وقتي ميره روزاي او ...

۷ سال 😱😱😱😱😱

چقدر سختتتت 

چرا نمیتونی بری پس؟ 

میگن دوری و دوستی از این لحاظ خوبه 

۷ سال 😱😱😱😱😱 چقدر سختتتت  چرا نمیتونی بری پس؟  میگن دوری و دوستی از این لحاظ خوبه&n ...

خب بايد كاراي سفارت انجام بشه درسش تموم بشه جشن عروسي هم مونده اون ٧سال دوست بوديم تازه فروردين عقد كرديم

خب بايد كاراي سفارت انجام بشه درسش تموم بشه جشن عروسي هم مونده اون ٧سال دوست بوديم تازه فروردين عقد ...

من بودم تو همون دوستی خودم میپریدن میرفتم پیشش 

اره خوندم ۲۷ فروردین 

ایشالا خوشبخت بشین ❤️❤️