2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بهترین کار رو کردی گلم اونا سوهان روحت بشن بهتر از اینکه یه آدم بدردنخور رو تحمل کنی

ولی اره ارامش دارم دیگه شش ماه هم هست جدا زندگی میکنم البته خیلی مشکلات دعوا خانواده که قبول نمیکردن اجبارشون کردم الان زندگی ارومی دارم

نه گلم یه موضوعیرنجم میده و خوب نمیشه

خب بگو. چه چیزی رنجت میده...... 

اگر راحت نیستی درخواست بده یا بدم که راحت بگی... 

اگرم راحتی همینجا بگو..... 

شاید تونستیم کمکت کنیم...... اینکه بیای بگی حالم بده چیزی پیش نمیره..... 

اگر نیاز به دردودل داشتی درخدمتم...... دردودل درمان نمیکنه اما تسکین میده..... 

البته افشردگی راحت گفتنش ولی من درگیرش هستم خیلی بیماری حاد خطرناک پیشرونده و کشنده هست خدا نکنه درگیر افسردگی بشی والا سخته سعی کن اگه هم داری تازه داره درگیرت میکنه سریع درمان شروع کن چون از یه نقطعه درمان خیلی سخت میشه اسم سرطان ترسناکه ولی افسردگی خیلی بدتره چون از یه جای به بعد همه چی برات پوچ بی معنی تو خالی میشه و..

به نظر اگه بتونی چند روز یا یه مدت کلا تنها زندگی کن اگه وضعیت مالیت جوره مسافرت تنهایی برو اگه میتونی جدا باشی یه چندروز گوشیت خاموش کن کلا ارتباطط با دنیا بیرون قطع کن استراحت کن دوروز اول خسته گیت ازبین میره نه خستگی بدنی روحی بعدش کم کم خودت پیدا میکنی خودت بهتر یادت میاد از ظلم بدی که خودت درحق خودت کردی یا دیگران درحقت کردن اگاه میشی دوباره به خودت میای ذهن روحت ریکاوری میشه برای ادامه با تصمیم عاقلانه