آره عزیزم خیلی به پول احتیاج دارم ولی خب از چه کسی میتونم پول بگیرم؟
برو خیریه های شهرتون برات کمک جمع میکنن مشکلت حل بشه
الان جوونی کلیه بفروشی باقی عمرتو چکار میکنی
نکن اینکارو
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
یا اگر میتونی قسط پرداخت کنی برو کمیته امداد یا دفتر نماینده مجلس اونجا درخواست وام بده
نمیدونم کدوم شهر هستی عزیزم همه شهرا مراکز خیریه دارنتوی اینترنت مراکز خیریه شهر خودتو سرچ کنحضوری ...
عزیردلم شهرمون دو تا خیریه داره رفتم وقتی رسیدم هر دو جا که باید درخواست میکردم و مشکلمو بهشون میگفتم آشنا در اومدن آخه برام خیلی سخته بخوام درخواست پول بکنم اونم آشنا که به همه فامیل بگه
یا به یه ادم مطمئن و سرشناس بسپار برات پول جمع کنه
مثلا استاد دانشگاهی رییس اداره ای چیزی