2777
2789

کلا چند وقته رابطه شوهرم و داداشش یکم بهم ریخته است(انگار اسم زن این داداشش زهراست)

بعد خواهرشوهرم زنگ زد شوهرم اولش از مریضیش پرسید که بهتر شدی یانه

بعد گفت زنت کجاست

من کنار شوهرم بودم ولی حوصله حرف زدن نداشتم اشاره کردم بگو خوابه

شوهرمم گفت خوابه

یه دفعه خواهرش شروع کرد گریه کردن که زهرا گفته که زنت به جاری بزرگه گفته چکار کنم این خواهرشوهر دست از سرم برداره و از زندگیم محو شه!

یعنی انگار جاری بزرگمون زنگ زده به زهرا و این حرفو از طرف من گفته و زهرا هم به خواهرشوهرم اطلاع رسانی کرده

حالا همه هم میدونن من جز سلام علیک با هیچکس تو خانواده شوهرم هیچ حرفی نمیزنم چه برسه بخوام غیبت کنم

به نظرتون خواهزشوهرم کرم داشت که تا فهمید خوابم این حرفو با گریه به شوهرم گفت؟

چون خیلی راحت میتونست زنگ بزنه جاری بزرگه و از اون بپرسه من واقعا این حرفو زدم یا نه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا جاری بزرگه زهرا و خواهرشوهرتو ردیف کن و روب روشون کن 

تا دفعه بعدی دست از سرت بردارن

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

قصه لیلی و مجنون این قدر طولانی نبود که

بقیه همه چیز از تقدیر بهشون رسید اما من حتی تقدیر هم از دربار غوث اعظم بهم رسید .منم ادنی غلام غوث اعظم .فقیرم بارگاه غوث اعظم. وسیله نیست ما را از دو عالم جز لطف و عطای غوث اعظم. غوث اعظم به من بی سر و سامان مدده قبله ایمان مدده کعبه دین مدده . امداد کن امداد کن از بند غم آزاد کن در دین و دنیا شاد کن یا غوث اعظم دستگیر.خاک بغدادت شود سرمه بیناییم پیر پیران مدده یا شه دستگیر مدده.غوث اعظم بنگر به حالم .الهی خیر گردانی به حق شاه جیلانی .🤲💚

عجب حالا شایدم این دروغ کار جاری بزرگه اس چون میگی گریه کرده احتمالا خود خواهر شوهرت هم بنده خدا نمی ...

فک کنم کار زهراست چون کلا رابطمون یکم بهم ریخته باهاشون

ولی خواهرشوهرم اولا میتونست از جاری بزرگه بپرسه داستان چی بوده.دوما از خودم بپرسه.نه اینکه مستقیم بره سراغ شوهرم با مظلوم نمایی بگه زنت اینجوری گفته!

والا جاری بزرگه زهرا و خواهرشوهرتو ردیف کن و روب روشون کن تا دفعه بعدی دست از سرت بردارن

منم میخواستم همینکارو کنم و زنگ بزنم جاری بزرگه بگم چرا این حرفو زدی

ولی هواهرشوهرم شوهرمو قسم داد به کسی چیزی نگه.شوهرمم میگه بدتر رابطه ها خراب میشه بیخیال شو

هر چی میگم این وسط منو خراب میکنن با این حرفا قبول نمیکنه میگه قسمم دادن

منم میخواستم همینکارو کنم و زنگ بزنم جاری بزرگه بگم چرا این حرفو زدیولی هواهرشوهرم شوهرمو قسم داد به ...

گوش نکن همین میشه پیرهن عثمان برات 

بگو باید معلوم بشه

میدونی وقتی یه بار برخورد کوبنده بشه بار بعدی تو رو نمیکشن تو بازی

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

راهش اینه که شما و همسرتون کاااملا خودتون رو بیخیال بگیرین.مطمئنا خواهرش دوباره این حرف رو مطرح می‌کنه با همسرتون، اونجا همسرتون باید در کمال بی‌تفاوتی بگن من خاطرم از جانب خانمم راحته که اهل این صحبتا نیست، یکی از اون دو نفر حقیقت رو نمی‌گه. اینجوری اگه خواهرشوهرتون خیییلی پیگیر باشه میره با اون دوتا مطرح می‌کنه.شما اصلا ورود نکن.

فک کنم کار زهراست چون کلا رابطمون یکم بهم ریخته باهاشونولی خواهرشوهرم اولا میتونست از جاری بزرگه بپر ...

به نظرم با خواهر شوهرت صحبت کن 

بگو باید منو رو در رو کنی با اون کسی که میگی