2777
2789
عنوان

کادو گرفته ولی رسید خرید داخلش بود😐 ❗️

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 44 پست
طرف متاهله یا مجرد؟؟؟

بهتره بپرسی آدمه یا حیوون؟ اگه مجرد باشه آدمه اگه متاهل حیوون

ولی ۱۶ سال اختلاف و دوست معمولی؟؟؟؟چرا این چیزا واسم قفله هنوز

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدا شده

مطمئنی کامل جدا شده این ادما تو پروسه جداییم باشن نمیگن 

در کل من بش شک دارم

یه دختر با این همه تفاوت سنی خودش باید عاقل باشه و بلاک کنه کارت غلطه

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد💜درست وقتی کرم ابریشم فکر کرد که زندگیش تموم شده و فشار پیله اش در حال خفه کردنش است،پیله گشوده شد و شروع به پرواز کرد.سختیهای ما مثل پیله اند وجودشان برای تکامل لازم است.

قطعا متاهله .معاون بانک ۱۶ سال بزرگتر خودشم نمیخواسته قطعا مامانش قشنگترین و نجیب ترین دختر فامیل رو ...

منم فک میکنم متاهله یا زنش طلاق گرفته یا فوت شده،مجرد تو کتم نمیره با این شرایط

تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡

تاپیک زدی خیلیا ازت پرسیدن متاهله یانه از جواب ندادنت معلومه طرف متاهله

به خدا من نه این خانومو میشناسم نه طرفشو ولی چقدر بده که همینجوری قضاوت میکنید اخه 

من دیروز تاپیک زدم ۱۰ دقیقه بعد کامنتا برام باز شد چون سایت خرابه حالا دو دقیقه صبر کنید بنده خدا جواب بده شاید اصلا طرف مطلقه ای چیزیه ! 

بهتره بپرسی آدمه یا حیوون؟ اگه مجرد باشه آدمه اگه متاهل حیوونولی ۱۶ سال اختلاف و دوست معمولی؟؟؟؟چرا ...

کار استارتر هم اشتباهه که اصلا اجازه داده دوست شن یا کادو بده

این جور ادما یه ریگی به کفش شون هس

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد💜درست وقتی کرم ابریشم فکر کرد که زندگیش تموم شده و فشار پیله اش در حال خفه کردنش است،پیله گشوده شد و شروع به پرواز کرد.سختیهای ما مثل پیله اند وجودشان برای تکامل لازم است.

کار استارتر هم اشتباهه که اصلا اجازه داده دوست شن یا کادو بدهاین جور ادما یه ریگی به کفش شون هس

آره واسه سو استفادس اکثرا دوست معمولی آخرش خوش نیست

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
به خدا من نه این خانومو میشناسم نه طرفشو ولی چقدر بده که همینجوری قضاوت میکنید اخه من دیروز تاپیک زد ...

بله جدا شده. اینجا دیوونه خونه س 😐بعضیا چرا همچین میکنن