سلام بچه ها من یک هفته دیگه موعدمه صبح بی بی چک زدم درجا دو تا خط واضح افتاد بعد که رفتم دیدم کمرنگ شده خط دومش به نظرتون مثبته؟چرا کمرنگ شد
خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهمدادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد
واقعا ؟؟مبارکه عزیزم😍😍 ازمایش دادی ؟ من 3ماه پیش بی بی چک زدم بعد از چند دقیقه مثبت شد ولی این ه ...
ممنون گلم. سلامت باشی. هنور هاله افتاده و هورمون بارداریم هنور زیاد نیس, موعدم که گذشت میرم آزمایش ان شاالله. با این توصیفات امیدوارم تو هم باردار باشی. آخه برای من همون اول بیبی چک قرمز شد و دو خطش کامل مشخص بود. بعد کم کم خط سی پررنگ شد و خط تی مث یه هاله شد. تو مدت یکی دو دقیقه
دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)
ممنون گلم. سلامت باشی. هنور هاله افتاده و هورمون بارداریم هنور زیاد نیس, موعدم که گذشت میرم آزمایش ا ...
اره مال منم همین شد دقیقا خداکنه جفتمون مثبت بشه ازمایشمون من فردا هم میزنم اگه مثبت شد میرم ازمایش میدم
خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهمدادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد
توکل به خدا انشالله که سال دیگه این موقع بچه ت کنارته خوابیدی
مرسی از دعای خوبت عزیزم😚
واقعا؟کی رفتی ازمایش دادی؟بی بی چکت پرنگ بود یا هاله؟
ان شاالله بارداری من به خاطر آخرین تاپیکم میگم چرته ببینیش منم چه مثبتی افتاده ولی آزم منفی بود
اره دیدم خیلی مثبت بود😀
نمیدونم والا یهو دیدم خیلی خوشحال شدم اخه دو ساله منتظرم اولین بار بود با این سرعت مثبت شد
من دو روز بعدش ازمایش دادم ولی مثبته شک نکن منم تعجم میکردم خودم که چقد زود مثبت شده انشاالله که بار ...
الهی که باشم خدایا دعا کنید برام😢😢