2777
2789
عنوان

اسنپ مشکوک

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 47 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای یه دوستی داشتم که زیاد دوست نداشتم باهاش دوست باشم و یه ذره سنش رفته بود بالا مشکل اخلاقی داشت و سیگاری شده بود و یه جریانای بدی داشت 

بعد چند بار این منو تو خونشون نگه میداشت تا دوی شب و حرف میزدیم و بعد زنگ میزد 133 بیاد دنبالم اون موقع اسنپ اینا نبود و یارو 133 یه شب به من گفت خونتون الان اونجایی هست که داریم میریم گفتم اره از دم خونه دوستم میومد دنبالم پیرمرده راننده

خلاصه گفت اره تو اون خونه که الان ازش سوار شدی یه دختر خراب زندگی میکنه و خلاصه هر چی تو دهنش بود گفت و منم دیگه روم نشد به دوستم بگم بعضی هاشون خیلی وقیح هستن 

نه شده من بارهابارهااسنپ چهار پنج بار خودش شخص بیادبرام

جدی

چه جرعتی داری

من تا دیدن همون دیروزیس لغو زدم

انگار منتظر بود تا درخواست بدم درجا قبول کرد

و اندوه آدمی برای پرواز🤍🦋🌿
به اسنپ گزارش دادید ؟

اره جواب ندادن

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

خیر اصلا عجیب نیستمن خودم چون توی یه محدوده بیشتر وقتا کار میکنمخیلی وقتا مسافرام تکراری هستنتازه چو ...

عجب

پس چیز طبیعیه

من حساس شدم

چون رفتار بدی هم نداشت اون اقا محترم بود

وای یه دوستی داشتم که زیاد دوست نداشتم باهاش دوست باشم و یه ذره سنش رفته بود بالا مشکل اخلاقی داشت و ...

واقعا؟ 

۱۳۳ رو تا حالا نشنیده بودم😐

امنیتش از اسنپ بیشترع؟ 

نه والا اصولا مسیرشونه من با یه آقایی تا حالا ۱۰ بار اول صبح رفتم جایی ماشین خیلی خوبیم داره نمیدونم ...

خیلی ها مسیر محل کارشون رو اسنپ میشن

خرج های جزئی شون رو درمیارن

مثلا نهار روزشون تو محل کار

پول بنزین و اینچیزا