2777
2789
عنوان

عکس کراشم😍🫰🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 57 پست
💸💸💸💸💸

دیدییییش؟

یه دختر اردیبهشتی خوش ذوق هستم🎀🩷 بجای آدمها،ستاره💫🦋 آرزوهاتو دنبال کن🥹اگه امضامو دیدی برای قبولی ژنتیک پزشکیم دعاکن باشه؟تیر کنکورمه🥹

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

😂😂😂😂🤣🤣🤣جررر حالا سلیقه منم ببین

واقعا سلیقه ات خوبه

از من می‌شنوی هیچوقت با مرد زشت حرف نزن،چون یجوری ادعا دارن که آسمون رو جر‌میدن و جوری وانمود میکنن که انگار ما زشتیم😂😂😂

اینم کراش من😂😍

ندوووس

یه دختر اردیبهشتی خوش ذوق هستم🎀🩷 بجای آدمها،ستاره💫🦋 آرزوهاتو دنبال کن🥹اگه امضامو دیدی برای قبولی ژنتیک پزشکیم دعاکن باشه؟تیر کنکورمه🥹

واقعا سلیقه ات خوبهاز من می‌شنوی هیچوقت با مرد زشت حرف نزن،چون یجوری ادعا دارن که آسمون رو جر‌میدن و ...

جررر🤣🤣🤣 

با یکیشون حرف زدم بدبخت همش میگف زشتم اینجوری ک میگی ندیدم

بخدا بلد نیستم خواهر من میرم فروشگاه فروشنده مرد باشه فرار میکنم 🤣 برات دعا میکنم

خاک توسرم منم همینطوریم😂😫😭😭😭🤣🤣🤣چقدر تباهیم

برو رفتاراشو تو فیلم حقایق پنهان ببین فصل ۲ توام عاشقش میشی😂

نه ظاهر مهمه خواهر هیکلی پوست سفید صورت گرد پسندمه🤣🫰🏻

جررر🤣🤣🤣 با یکیشون حرف زدم بدبخت همش میگف زشتم اینجوری ک میگی ندیدم

خوب شد ادامه ندادی اتفاقا برای منم همینا هی می‌گفتن من زشتم من زشتم

هی اینجوری میگن تا یکی پیدا شه بهشون بگه خوشگل

بعد که عقده ای شدن و فهمیدن بهشون اهمیت میدی سریع عقده هارو خالی میکنن و میگن تو زشتی

خوب شد ادامه ندادی اتفاقا برای منم همینا هی می‌گفتن من زشتم من زشتمهی اینجوری میگن تا یکی پیدا شه به ...

نمیدونم عزیزم همه مثل هم نیستن که اون ظرف من ادم حسابی بود اینطوری نبود😀

نمیدونم عزیزم همه مثل هم نیستن که اون ظرف من ادم حسابی بود اینطوری نبود😀

اره درسته باز ببخشید قصد توهین نداشتم

خوبه که آدم حسابی بوده

ولی خب من بابت ضربه ای که خوردم اینجور بود 

اره درسته باز ببخشید قصد توهین نداشتمخوبه که آدم حسابی بودهولی خب من بابت ضربه ای که خوردم اینجور بو ...

اره عزیزم درک میکنم🌹🫰🏻