2777
2789
عنوان

عاشق مردی شدم که بیست سال ازم بزرگتره

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 24 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حساب کن وقتی ۵۰ سالت میشه باید همسرت رو پوشک کنی😂این دیگه شوگره... یکم رو انتخابت بیشتر دقت کن

اینجور ازدواج ها پر از مشکلات برای زن بچه هاش اگ مرد ازدواج قبلی داشته قبلیا میشن تنها کسی ک اسیب نمیبینه اون مرده

چرا نکنه

چرا بکنه آخه... ببین شاید درست نباشه بگم اینو که دخترا اوج نیاز جنسیشون از آخرای بیست تا ۴۰ هستش ولی طرفش دیگه داره از کار میوفته... من فک کنم تو این مسائلم به مشکل بخورن و اینو من به چم دیدم که دختر اگه با مرد سن بالا ازدواج کنه زود شکسته میشه یه جوری که بعد از یه مدت نگاهشون کنی میگی اختلاف سنیشون زیاد نیس ، من برادرانه بخوام بگم واقعا خوب نیس

سلام،گلم اولش همه چی گل و بلبل ،ولی بعدش داستانها شروع میشع،تو توبهترین سن هستی اما اون کارکشته.و اینکه سر هرچیزی تفکراتتون یکی نیست اختلاف سلیقه دیگه زیاد میشه اون سن خودشو دوستداره بپوشه و توهمینطور...‌دلم میخواد بشینی ب خیلی چیزها فک کنی عاقلانه اگه خودتم نمیتونی از ی روان کاو کمک بگیر فقط کات کنی چون ب صلاحته.

ببخش اینجوری گفتم ولی حقیقت اینه و تلخ

خدا همیشه حواسش بهمون هست😊😊