2777
2789
عنوان

چقدر چیزای وحشتناکی میبینم اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 1798 بازدید | 57 پست
توقع و تصور شما درسته شاید بین زوجین طبیعی گاهی کدورتی هم پیش بیاد اما مطالبی که اینجا میخونی خیلی ه ...

دقیقا ی کاربر اینجا تاپیک زده بود اسم نمیبرم کی بود بعد دوبارم پشت هم که بیاید از عملیات شب عروسی بگم ،بعد ته تهش ۱۵ سالش بود بچه مدرسه ای 

موندم چه لزومی داره انقدر دروغ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه واقعا ب نظر خودم خیلی پخته تر و عاقل تر این حرفام ولی خب توقع حمایت و آرامش و علاقه ادم صبور دار ...

افرین.. با عقل بری جلو همیشههه برنده ای.. رویایی هم فکر نمیکنی.  قبل ازدواج یاید خودتو سفت بگیری و با چشم باز و عقل بیدار بری جلو تا بعد ازدواچ با مغز نخوری زمین 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

دقیقا ی کاربر اینجا تاپیک زده بود اسم نمیبرم کی بود بعد دوبارم پشت هم که بیاید از عملیات شب عروسی بگ ...

پشت این کامنتا دلایل مختلف روانشناسی هست نوجونایی هستند با مشکلات روحی روانی خیلی حاد متاسفانه خانواده های ایرانی اصلا کنترلی رو روان دخترها و پسرهای نوجوان ندارن و بی توجهیشون اون بچه رو تو یه دنیای فانتزی مخرب سوق می‌ده که آخر و عاقبتش جالب نیست

2790
2778
2791
2779
2792