2777
2789
عنوان

بچم همش گریه میکنه کمک کنید اگر میدونید

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 31 پست
اره شکمش روزی جند بار کار میکنه حساسیت هم ن نداشته الحمدلله

خب پس نگران نباس اصلا ... فقط بهت وابسته شده

باهاش زیاد بازی کن تا خسته بشه و خوابش مرتب بشه

پژواک خودم بودم و خود را نشنیدم! ای هرچه صدا، هرچه صدا، هرچه صدا                                                              #تُ...🤍🪽

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا بخاطر دندونه چقد دگ طول میکشه بیشتر حس میکنم اضطراب جدایی گرفتهالبته خیلی لاغر شده

این لاغری هم طبیعیه بخاطر دندونه 

تنهاش نذار کنارش باش 

پژواک خودم بودم و خود را نشنیدم! ای هرچه صدا، هرچه صدا، هرچه صدا                                                              #تُ...🤍🪽

وای چقدر سخته کاش میشد بعضی روزا لف داد

دختر من ۳ سالش تموم شده میتونم بگم بدتر شده

همش خودم دست تنها بودم 

به خودم وابستست بدون من خونه هیشکی نمیره فک کن تازه با کلی التماس با پدرش میره تا سر کوچه یه بستنی بگیره

طبیعیه

وقتی ازش دور میشی احساس نا امنی میکنه

بیشتر وقتا بذار کنا رخودت

تو آشپز خونه هم رفتی کاراتو‌کنی دیگ‌و قابلمه  وقاشق چنگال بده دستش خوششون میاد😂

https://t.me/proxy?server=62.60.176.210&port=343&secret=FgMBAgABAAfwAwOG4kw63QAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

خب پس نگران نباس اصلا ... فقط بهت وابسته شدهباهاش زیاد بازی کن تا خسته بشه و خوابش مرتب بشه

خوآب شبش خوبه تا صبح میخوابه 

روز ها خیلی نق میزنه گریه میکنه حتی نمیزاره یهولیوان آب خورم میگ همش پیشم باش وقتی ببینه طرف میشورم چنان جیغ های فرا بنفشی میکشه نگم

دختر من ۳ سالش تموم شده میتونم بگم بدتر شدههمش خودم دست تنها بودم به خودم وابستست بدون من خونه هیشکی ...

وای خیلی بده اینجوری اصلا آرامش آدم گرفته میشه خیلی دوست دارم بگردم ب قبل بچه دار شدن تو خلوت سکوت خودم با همسرم ی چایی بخوزم

طبیعیهوقتی ازش دور میشی احساس نا امنی میکنهبیشتر وقتا بذار کنا رخودتتو آشپز خونه هم رفتی کاراتو‌کنی ...

اتفاقا همین کار میکنم فقط نمیدونم چرا از آشپزخونه و ظرف شدن متنفره تا میبینه من دارم اونجا کار میکنم اذیت میکنه خودشم میبره وسیله میدم سرگرم بشه بازم گریهوهای شدید میکنه

اما تو حال هرکاری بکنم صداش در نمیاد 

بهت عادت کرده دیگه کاریش نمیشه کرد بزرگتربشه بهترمیشه بااسباب بازیاش مشغول میشه کارتون میبینه

یعنی همش میگم خدایا میشه زودتر به اون سنی برسه که هم راه بره هم کارتون ببینه با خودش بازی کنه کمتر اذیت بشم