2777
2789
ینی کامل برمیگرده؟؟

اره مشکلی نیست تازه گاهی مشکلات ناخناتم برطرف میکنخ مثلا من ناخنام شکننده بود زیاد قوی تر شده و صدفم بهتر شده

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نکن اینکار وچون یه چیز مصنوعی ، زیبایی هم ندارهآسیب هم زیاد داره

دوس دارم چیزای جدید تجربه کنم ولی هنوز بنظر میرسه به سن قطع رشد نرسیدم واسه اون میترسم فقط وگرنه با بقیش مشکل ندارم

اره صدرصد من دیدم یک هفته ناخون کاشته رفته ریموت کرده ناخونش هم مثل قبله استرس نداشته باش

میگن شکننده میشه چمیدونم ناخن از بستر جدا میشه میترسم اخه ناخونام خوبه رشدش و اسحکامشم بدی نیس میترسم

با گوش پاکن یا با دست یکم اکسیدان ماساژ بده اون قسمت هارو

یعنی با خود اکسیدان پاک میشه چه جالب نمیدونستم باشه گلم ممنونم ک گفتی خدا کنه پاک بشه الهی خیر ببینی هرچی میخوای خدا بهت بده خواهرگلم 

شما نه رقیب مایی نه دشمن مایی نه مال این حرفایی😅😎

یعنی با خود اکسیدان پاک میشه چه جالب نمیدونستم باشه گلم ممنونم ک گفتی خدا کنه پاک بشه الهی خیر ببینی ...

کامل پاک نمیشه ولی کم رنگ میشه 

با ای و صابون و این چیزا هم زیاد شستشو بده در طول روز و کرم مرطوب کننده بزن پوستت خشک نشه 

کامل پاک نمیشه ولی کم رنگ میشه با ای و صابون و این چیزا هم زیاد شستشو بده در طول روز و کرم مرطوب کنن ...

ممنونم خواهرجونم خییییلی کمکم کردی الهی همین امشب حاجت روا بشی گلم 

عزیزم❤️ چقدر با دعات بغض کردم🥹🥺

پس بغضت گرفت معلومه ک دل پاکی داری قربون دل پاکت خواهرجونم منم دعا کن التماس دعا الهی اگه مشکلی تو زندگیت داری ب حق همین شبهای عزیزعزاداری امام حسین زودتر برطرف بشه و ب ارزوهای قلبیت برسی و بهترینها برات اتفاق بیفته عزیزم آمین یا رب العالمین