2777
2789
عنوان

حاضرین با پسری که گل مشروب سیگار

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 41 پست
من که پسرم حاضر نیستم با اینا رفیق شم شما میخای؟بعد گل هیچوقت ترک ندارع کسی گفت ترک کردم دوباره شروع ...

نه فقط گل 

بلکه بنظرم مشروب و بقیه مواد هم کلا آدم و شخصیتش رو عوض میکنه،عملا سالم نیست دیگه اون آدم حتی اگر ترک کرده باشه

خدایا شکرت که منو در مسیر هدفم قرار دادی، درست در زمانی که هیچ رمقی نبود🤍ان شاءالله دندانپزشکی تهران😍

عزیز برید مشاوره من تو اقوام میشناسم افرادی ک ترک کردن اعتیاد و زندگی خوبی دارنمنتها اینها افراد ذات ...

ولش غیدشو میزنم

خسته از ادما ولی خب ببازم باهشون کنار میام مهربونیم بستگی به خودت داره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه فقط گل بلکه بنظرم مشروب و بقیه مواد هم کلا آدم و شخصیتش رو عوض میکنه،عملا سالم نیست دیگه اون آدم ...

میدونم 

من که پسرم حاضر نیستم با اینا رفیق شم شما میخای؟بعد گل هیچوقت ترک ندارع کسی گفت ترک کردم دوباره شروع ...

واقعا هیچ جوره نمبشه باهاش زندگی کرد

شما مشروب خوردین تا حالا؟؟اونی که میخوره چه حالتی داره

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158

کجا اومدی نظر بخوای یه مشت دور از جون هیچی ندون فقط یک چی از این‌رو اون ور شنیدن

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

عزیزم. معلومه که نه.

نیازی به بیرون رفتن باهاش و بدست آوردن شناخت، نیست.

آدمای سالم نمی تونن با هم کنار بیان چطوری می خوای با کسی کنار بیای که کاراش دست خودش نیست و تحت تاثیر مواد هست.

اگر هم ترک کرده باز لزومی نداره بخوای وارد زندگی با این آدم بشی. (حتی اگر ب شدت دوسش داشته باشی. ۹ دیگه دوست داشتن هم فراموش میشه) و دردسراش می مونه برات.

نه فقط گل بلکه بنظرم مشروب و بقیه مواد هم کلا آدم و شخصیتش رو عوض میکنه،عملا سالم نیست دیگه اون آدم ...

بله اما کسی که گل می‌کشه اونم خیلی زیاد اول از همه از هیچ چیز نمیترسه حتی ممکنه جیب صمیمی ترین رفیقشو بزنه

این برا خودم اتفاق افتاده

و اینکه خیلی تو رفتارش هزیان میگه

ما یکی از رفیقامون سرکار می‌رقصید

رگم آبی خونم اناری👑♥️💙🖤👑

بله اما کسی که گل می‌کشه اونم خیلی زیاد اول از همه از هیچ چیز نمیترسه حتی ممکنه جیب صمیمی ترین رفیقش ...

واااای😅😅

خدایا شکرت که منو در مسیر هدفم قرار دادی، درست در زمانی که هیچ رمقی نبود🤍ان شاءالله دندانپزشکی تهران😍