heyrankhaton مدیر استارتر عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 1718 عنوان اگه مردم چی 🖤 180 بازدید | 13 پست 🖤☘️اگه مردم چی؟... اگه قبل اربعین چشامو بستم چی..... اگه مردم چی؟ همه رفتن، پس من که دل شکستم چی.... 🥺اگه مردم چی.... 🖤السلام علیک دلتنگم.... 🥹#🦋🍃 #ســخــݩــےازڋیــآږڋݪــ #حیرانخاتون شهر از صدا پر است ولی از سخن تهی 🦋🍃 مبتلایم به هنر تدریس 🫰 1404/04/09 | 18:06 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فراموشمـنکن عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 594 شاید در جهانی دیگر 🤍 حتی توهم به زیبایی حرف هایت نبودی :) همه چی دروغ بود همه چی نقاب بود ، بخت خوش خیال من خواب خواب بود :>🤍🥀 امیدوارم یه روزی تاپیک بزنم بگم خدایا بالاخره مهرش از دلم رفت🤍🙂🥀 لطفا برای اینکه عدالت خدا رو ببینم برام صلوات بفرستید🦋
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 32249 انشالله چشماهات اربعین قلعه امام حسین ببینه بارها زنده باشی من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم
دختررویاودریا عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 4328 اگه مردی دیگه هیچی دیگه مردی خدا بیامرزدت شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا
heyrankhaton مدیر استارتر عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 1718 خدا نکنه بمیری 😡❤️❤️❤️❤️ ما اگر زنده ایم امید به نگاه پر اشکی به بین الحرمین است. ورنه این زنده ماندن را چه سود؟ 🥺🖤 شهر از صدا پر است ولی از سخن تهی 🦋🍃 مبتلایم به هنر تدریس 🫰
heyrankhaton مدیر استارتر عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 1718 انشالله چشماهات اربعین قلعه امام حسین ببینه بارها زنده باشی ان شاء الله نور گنبد طلای آقا بشه سوی چشمای تارمون 🥺🖤 شهر از صدا پر است ولی از سخن تهی 🦋🍃 مبتلایم به هنر تدریس 🫰
heyrankhaton مدیر استارتر عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 1718 اگه مردی دیگه هیچی دیگه مردی خدا بیامرزدت 🥺😑 شهر از صدا پر است ولی از سخن تهی 🦋🍃 مبتلایم به هنر تدریس 🫰
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 32249 ان شاء الله نور گنبد طلای آقا بشه سوی چشمای تارمون 🥺🖤 الهی آمین 🤲🤲🤲😭😭😭 من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم
دروغگویی عضویت: 1403/03/10 تعداد پست: 3556 اگه مردی دیگه هیچی دیگه مردی خدا بیامرزدت منتظر مرگ بقیه هستی!!!!!! سعید🦋آدما بعضی وقتا باید قید دوست داشتن بزنن نه از سر خوشی فقط به این دلیل که کمتر زخم بخورن👍
دختررویاودریا عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 4328 منتظر مرگ بقیه هستی!!!!!! نه طلب آمرزش کردم براش ، ندیدی؟؟؟؟چرا باید منتظر همچین چیزی باشم؟؟؟ شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا
دروغگویی عضویت: 1403/03/10 تعداد پست: 3556 نه طلب آمرزش کردم براش ، ندیدی؟؟؟؟چرا باید منتظر همچین چیزی باشم؟؟؟ طلب آمرزشت تو حلقم🙃چه میدونم فکر کردم باهاش مشکلی داری! سعید🦋آدما بعضی وقتا باید قید دوست داشتن بزنن نه از سر خوشی فقط به این دلیل که کمتر زخم بخورن👍
دختررویاودریا عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 4328 طلب آمرزشت تو حلقم🙃چه میدونم فکر کردم باهاش مشکلی داری! نه بابا من این بنده خدا رو از کجا بشناسم آخه؟؟بعدم من برا دشمنم آرزوی مرگ ندارم شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا
سکوتتلخی عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 748 خدا نکنه استاد😊هنوز بهت نیاز هست اینجا من و گنجشک دلم غرق در تماشای تو بودیم تو بی خبر پر زدی بر ایوان دگر😢😢😢