2777
2789
عنوان

شمام از پسر بور متنفرین😕😕

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 50 پست
شاید بخاطر یه پیش‌داوری ذهنی باشه که خودت تو ذهن داری. شاید به خاطر تجربیات گذشته‌ات این حس رو پیدا کردی. سلیقه‌ها متفاوته، شاید اون چیزی که می‌بینی تو ذهن تو با یه سری ویژگی‌های خاص همراه میشه. اما این که بگی همه پسرای بور یا چش رنگی هیزن، درست نیست.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه معیارای آبکی دارید

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم 

پسر موطلایی من آفتاب میخوره تو موهاش مثل گندمزار میشه

موی طلایی منو یاد یال شیر میندازه 

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

چشم ابرو مشکی دوست دارم بور و چشم رنگی به گروه خونین نمیخوره

این کار بر زیر فشار امتحانا و کنکور داره له میشه رو مغزش راه نرین با تشکر🙏می‌گَم اَربابَم؛ می‌شَوَد نیمِه شَبی گُوشِه ی بِین الحَرَمِین مَن فَقَط اَشک بِریزَم طُ تَماشا بُکنِی؟ وَ مَن اَز دَرد دِلَم گویَمُ طُ گُوش کُنی ؟  ️

ولی من بور دوست دارم

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بور و چش رنگی در صورتیکه شبیه سالی باشه میپسندم سالی و یادتونه شوهر دکتر مایک

آره سالی

2790
2778
2791
2779
2792