2777
2789
آهان خب پسمنم ۲۱ ساله بودم عقد کردیم ولی الان تازه یک ساله که عروسی کردیم و ۲۵ سالمه الان شوهرم ۳۰ س ...

اره بچه بیاد کلا روال زندگی عوض میشه   ولی سعی کن زیاد عقب نندازی و همیشه زیر نظر دکتر باشی 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سن بارداری تون رو هم میگید عزیزم؟درسته تصمیم یک نفر نیست، ولی بین بعضی زوج ها این مورد هسن که یکی بخ ...

توي زندگي ك يكي به اون يكي در اين مورد مهم زور بگه

أصلا نيمنونم ك بخوام بچه اي بيارم.

ادمي ك در اين حد خودخواههه هيچقوت نميتونه پدر يا مادر خوبي باشه.

💕

چرا مشکل هماتوم داشتم ربطی به سنم نداشت الانم بازم مشکل دارمپول بدی بیمارستان خصوصی سزارین میکنن

همون مسئله پوله خواهر😂💔 ما بیمه داریم ولی سزارین اگه دکتر ننویسه آزاد حساب میکنن، دکتر هم بخواد بنویسه زیر میزی میگیره، نمیدونم چه دلایلی باید وجود داشته باشه که خود دکتر  بگه طبیعی نمیشه و سزارین بنویسه

اره بچه بیاد کلا روال زندگی عوض میشه ولی سعی کن زیاد عقب نندازی و همیشه زیر نظر دکتر باشی

تحت نظرم اتفاقا

پلی کیستیک داشتم، بهم قرص جلو گیری داد دوماه مصرف کردم باز سونو دادم گفت خیلی کمتر شده

بعد گفتم برای جلوگیری میتونم ادامه بدم قرصو؟ گفت آره

حالا فعلا درگیر عفونتم دارو و پماد مصرف میکنم یکی دوبار باز عفونت برگشته 

چند سالتون بود ازدواج کردید؟ اطرافیان بهتون چیزی نمی‌گفتن که تحت تاثیر قرار بگیرین؟

من ۱۸ شوهرم ۲۴ چرا میگفتن خیلی زیاد حتی گفتن بچه دار نمیشم و نازایی دارم  وخیلی حرفای دیگه ولی من رفتم دانشگاه و چندتا کلاس هنری و...بعد از ده سال باردار شدم من کلا به حرف مردم اهمیت نمیدم 

تحت نظرم اتفاقاپلی کیستیک داشتم، بهم قرص جلو گیری داد دوماه مصرف کردم باز سونو دادم گفت خیلی کمتر شد ...

عفونت مگه از بین میره بیشتر سعی کن شب لباس زیر نپوشی 

با جوش شیرین خودت رو بشوری  چه خوب ک تحت نظری عزیزم 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

من ۱۸ شوهرم ۲۴ چرا میگفتن خیلی زیاد حتی گفتن بچه دار نمیشم و نازایی دارم وخیلی حرفای دیگه ولی من رف ...

منم اهمیت نمیدم اصلا، تو اطرافیان مون هم کسایی رو داریم که میگن جوونی کنید بچه زوده، هم کسایی که میگن بچه بیارید و فلان. آدم باید ببینه شرایط خودش چجوریه

ما یک سال و نیم عروسی کردیم من الان دلم بچه نمیخواد شوهرم یه جوری با حسرت از بچه حرف میزنه یا بچه های اطرافیان رو نگاه میکنه هی خودشو با بقیه مقایسه میکنه میگه فلانی ازم کوچیکتره بچه داره من سنم رفته بالا و از اینجور حرفا 

عفونت مگه از بین میره بیشتر سعی کن شب لباس زیر نپوشی با جوش شیرین خودت رو بشوری چه خوب ک تحت نظری ع ...

تو خونه تا جایی که میشه نمیپوشم ولی اذیت کننده ست

هی خوب میشم باز برمیگرده، خارش و سوزش حین نزدیکی و ...

همون مسئله پوله خواهر😂💔 ما بیمه داریم ولی سزارین اگه دکتر ننویسه آزاد حساب میکنن، دکتر هم بخواد بن ...

طبیعی ام بد نیست

من الان دلیل پزشکی دارم سزارین شم ولی دیگه قصد بارداری ندارم

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

تو خونه تا جایی که میشه نمیپوشم ولی اذیت کننده ستهی خوب میشم باز برمیگرده، خارش و سوزش حین نزدیکی و ...

اره درسته  من قبلا آزیتیرو مایسین میخوردم خیلی خوب بود از بین میبرد 

طبیعی ام بد نیستمن الان دلیل پزشکی دارم سزارین شم ولی دیگه قصد بارداری ندارم

من نمیتونم از پسش بر بیام، ترس شدید دارم

میشه بدونم دلیل پزشکی تون برای سزارین چیه؟

شنیدم هموروئید هم یکی از دلیل هاشه درسته؟

یکسال و نیم که خیلی زوده حالا وقت داری

شوهرم گیر داده هر بهونه ای هم میارم راه حل میزاره جلوم😂😂

ولی دلیل اصلی من آمادگی نداشتن خودمه و اینکه دوست دارم بیشتر باهم وقت بگذرونیم

اره درسته من قبلا آزیتیرو مایسین میخوردم خیلی خوب بود از بین میبرد

چند بسته دارم اتفاقا، میخوام عادت ماهانه ام تموم بشه از پس فردا شروع کنم هم قرص بخورم هم پماد بزنم باز، شیاف واژینال هم دارم اونو هم باید استفاده کنم صبح و شب