همون مسئله پوله خواهر😂💔 ما بیمه داریم ولی سزارین اگه دکتر ننویسه آزاد حساب میکنن، دکتر هم بخواد بنویسه زیر میزی میگیره، نمیدونم چه دلایلی باید وجود داشته باشه که خود دکتر بگه طبیعی نمیشه و سزارین بنویسه
چند سالتون بود ازدواج کردید؟ اطرافیان بهتون چیزی نمیگفتن که تحت تاثیر قرار بگیرین؟
من ۱۸ شوهرم ۲۴ چرا میگفتن خیلی زیاد حتی گفتن بچه دار نمیشم و نازایی دارم وخیلی حرفای دیگه ولی من رفتم دانشگاه و چندتا کلاس هنری و...بعد از ده سال باردار شدم من کلا به حرف مردم اهمیت نمیدم
من ۱۸ شوهرم ۲۴ چرا میگفتن خیلی زیاد حتی گفتن بچه دار نمیشم و نازایی دارم وخیلی حرفای دیگه ولی من رف ...
منم اهمیت نمیدم اصلا، تو اطرافیان مون هم کسایی رو داریم که میگن جوونی کنید بچه زوده، هم کسایی که میگن بچه بیارید و فلان. آدم باید ببینه شرایط خودش چجوریه
ما یک سال و نیم عروسی کردیم من الان دلم بچه نمیخواد شوهرم یه جوری با حسرت از بچه حرف میزنه یا بچه های اطرافیان رو نگاه میکنه هی خودشو با بقیه مقایسه میکنه میگه فلانی ازم کوچیکتره بچه داره من سنم رفته بالا و از اینجور حرفا
اره درسته من قبلا آزیتیرو مایسین میخوردم خیلی خوب بود از بین میبرد
چند بسته دارم اتفاقا، میخوام عادت ماهانه ام تموم بشه از پس فردا شروع کنم هم قرص بخورم هم پماد بزنم باز، شیاف واژینال هم دارم اونو هم باید استفاده کنم صبح و شب