2777
2789
عنوان

آن روز موعــود نزدیــک است

| مشاهده متن کامل بحث + 10597 بازدید | 1206 پست
بسم رب الحسیـن🥀حق می آید و باطل نابود میشود .سلام عزیزان🙂👋عرض تسلیت به مناسب شروع ایام عزاداری اب ...

سلام و ممنون

آقاجوون ممنون تحملمون میکنی

دعوتمون میکنی دستمونو میگیری 

اگه دعوتنامه ایی روانه دلی میشه

نشانه ایی از صاحب عزای حقیقیه

ما کجا و گریه بر امام حسین کجا🥲

وصله ناجوری ام که چسبیدم به اهل بیت 

به امیدی که منم یجا حر بشم ...

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام و ممنونآقاجوون ممنون تحملمون میکنیدعوتمون میکنی دستمونو میگیری اگه دعوتنامه ایی روانه دلی میشهن ...

سلام عزیزم 

الهی دست همه مون رو بگیرند بهمون نظر کنند 🥺🤲

در پناه امام حسین سلامت و حاجت روا و عاقبت بخیر باشی 💚

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲💗

تا هر زمانی که بتونید ولی هر چه زود تر بهتر

۳تا ان شاءالله 🌱

#حجاب یعنی مهربانی؛ 💕#مهربانی به زنانی که نمیخواهند در جامعه و نزد همسرانشان مقایسه شوند💕#مهربانی به مردانی متأهل که وفاداری را برایشان آسانتر میکنم 💕#مهربانی به جامعه ای که آرامش میطلبد 💕#مهربانی به مردانی که شرایط ازدواج ندارند 💕 #مهربانی به زنان مسن تر 💕#مهربانی به خودم که میخواهم درمحل تحصیل و کار، بیشتر از ظاهرم هوشمندی و تخصصم دیده شود 💕#مهربانی به خانواده هایی که پاره های وجودشان را در این راه غیرت و حجاب فدا کرده اند 💕#مهربانی به کسانیکه در این شرایط اقتصادی بار ظاهر و مسائل این چنینی را نیز باید تحمل کنند💕#مهربانی به مادران و پدرانی که نگران امنیت اخلاقی دخترانشان در جامعه هستند 💕#مهربانی به جامعه زنان که لازم نیست شوی ظاهر برای جلب جنس مخالف بگیرند و...🫠 |🌱✨مَولایَ یا مَولای♡ انت المالکُ وَ انَاالمملوک، و هلیرحمالمالکاِلَاالمَملوُک؟ ✨️ 👑#تقوا یعنی مراقب خودت باش

ممنون عزیزم

سلام ممنون از حضورتون عزیزم🌹

عزاداری و دعاهاتون قبول حق و تسکینی بر قلب 

امام زمان باشه

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

سلام عزیزان کسی میدونه اینجا حرم امام علی علیه السلام هست یا نه

سلام صد افسوس قسمتم نبوده یا نمیدونم همتم بلند نبوده🥺

سرج لنز دوربین رو زدم نوشته مرقد نجف اشرف و مولامون

امیرالمومنین.حالا ان شاء الله دوستانی که زیارت حضوری

رفتن بیان بگن.

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

شش ماهه ترین تشنه به دست پدر آمد

با لب زدنش گریۀ هر سنگ در آمد

در فاصلۀ كوچك یك بوسه به سرعت

بی تاب شد و حوصلۀ تیر سر آمد

این عرض گلو لازمه اش تیر سه شعبه است؟

یا آهن سرد است؟ چرا شعله ور آمد؟

می خواست كه كم تر بشود زحمت شمشیر

با این همه شدت به گلویش اگر آمد

در رگ رگ حلقوم چه سرسخت گره خورد

بابا چه كشیده است كه تا تیر در آمد

مادر شوی و منتظر آن وقت ببینی

قنداقۀ خونین شده ای از پسر آمد