2777
2789
عنوان

آن روز موعــود نزدیــک است

| مشاهده متن کامل بحث + 10592 بازدید | 1206 پست

#یا_حسین‍ 

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری🤲

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲💗

امروز رفته بودم هیات یک مرتبه زیارت عاشورا خوانده شد به نیابت از طرف همگی 💚

به یاد همتون بودم دوستای عزیزم ظهور خانمحاجاقا مامان یسنا نخودچی کاربریپاکشده بیداری دلبرشم امید زهرا مهدی بیا سایه گل پاییزم درمسیرخدا و همه دوستای امام زمانی .... 

قبول باشه عزیزم سلامت و حاجت روا باشید اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

قبول حق💚

همچنین💐

ان شاءالله 🌹

ممنون 🙏

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
بسم رب الحسیـن🥀حق می آید و باطل نابود میشود .سلام عزیزان🙂👋عرض تسلیت به مناسب شروع ایام عزاداری اب ...

من اسمم رو صدا کردید رو فکر کردم درخواست دوستی دادید تمرکز ندارم فکر کنم اشتباه میبینم

ممنون

رب الحسینان الحسین مصباح الهدی و سفینه نجاة✋سلام به شما منتظران حضرتعزیزان شروع این ماه عزیز خدمتهمه ...

یدونه التماس دعا اسمم فاطمه اس لطفا واسه حاجت سختم دعا کنید

میشه لطفا واسه ی حاجتم سختم دعا کنی خیلی وقته درگیرشم داره مث خوره وجودمو میخوره لطفا خدا رو به حضرت رقیه قسم بدید که حاجتمو بده اسمم فاطمه اس اجرتون با اقا امام حسین

بسم رب الحسیـن🥀حق می آید و باطل نابود میشود .سلام عزیزان🙂👋عرض تسلیت به مناسب شروع ایام عزاداری اب ...

سلام عزیزم مهربونم الاهی به حق امشب و خدای امام حسین حاجت روا باشی 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
من اسمم رو صدا کردید رو فکر کردم درخواست دوستی دادید تمرکز ندارم فکر کنم اشتباه میبینمممنون

عزیزم تو تاپیک صاحب الزمان دعوت شدین 💚

سلامت و حاجت روا باشین 

سلام عزیزم مرسی از دعوت پر خیرت🌹🌺🙏

سلامت و حاجت روا باشید عزیزم 💚