2777
2789
عنوان

آن روز موعــود نزدیــک است

| مشاهده متن کامل بحث + 10597 بازدید | 1206 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

#یاحسین‍ 

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسمم عسله ولی همه منو به اسم فاطمه میشناسن پس تو هم فاطمه صدام بزن و برام دعا کن مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات و یا یه حمد برام میخونی و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی کاربری دست 3 نفره یه شماره بیشتر نداشتیم بقیه تعلیق شده بودن .. اگر کافه یا رستوران خوبی توی تبریز میشناسید بهم معرفی کنید

|•🌸🌿•|

آقـا جـاݩ...

روزے مـادرم گـفٺ:{الہے گرفٺار  درد بے درماݩ بشے}

دعـایـش مسٺجاݕ شـد!

گـرفٺارٺ شـدم...

یـا حسیݩ💔

|♥️| #امام_حسین

#گرفتارشمابودن‌نهایت‌خوشبختے‌ست

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی  اولاد الحسین  و علی اصحاب الحسین 

به نور الله ایمان دارم شادی در راه است 💯

صدقه دادن در ماه محرم به نیت سلامتی و آرامش آقا امام زمان عزیزمون 

ماه محرم که می‌رسه، قلب امام زمان (عج) به یاد مظلومیت کربلا تندتر می‌زنه. تو این ایام برای سلامتیشون در حد توان صدقه کنار بذارید ،  اگه امکان صدقه مالی نبود، می‌تونیم به نیت آقا سوره قرآن، آیه‌الکرسی یا صلوات بخونیم تا دل پاکشون آرامش بگیره. مخصوصاً شب‌ و روزهای های تاسوعا و عاشورایی که در پیش داریم صدقه کنار گذاشتن فراموش نشه ، این دعاها و نیت‌ها نور و آرامش دل رو بیشتر می‌کنه و کمک می‌کنه قدمی به سوی ظهور مولای مهربونمون برداریم 🙏

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید سامانلو حاجتمو بده .بعدش به نیت رضای خدا و سلامتی وظهور آقا امام زمان عزیزمون و حاجت روایی خودت ۱۱۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و2 شهید عزیز و ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی، شکر خدا خیلیها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم وکتاب فقط برای خدا درباره این شهدا هست بخونشون 😊اینهایی هم که میان میگن توسل به ائمه و شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین مسلمان و شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی به بزرگی خدا و به حرمت ائمه و شهدا مشکلت حل بشه و مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی. یاعلی

امام حسین (ع) آرزوی هر عاشق است

امیدوارم  آرزهایم را محقق کند

ومن به لا یحتسب های تو مومن ترینم یا رب😍🙇سلام دوستانم .. کاربر جدیدم... من زندگیم سراسر رنج هست.. ۵ سال کامل از ته دل نخندیدم وخنده های امروزم از سرناچاری هست .. دوس دارم معلم بشم دعام کنید💚

شده محرم جدت بیا

به زیر پرچم جدت بیا اباصالح

به چشم تر محبان حسینت بیا

بحرمت خونی که میجوشه هنوز بیا

عطر و بوی مادرت زهرا و پدرت امیرالمومنین رو داری

آقاجان نگاهی به ما بکن

که همه ما شیعیان آخرالزمان نوعی یتیمیم 

آقاجان باز هم یتیم نوازی کن 

یا عین الله یا چشم خدا

قربان چشمای همیشه ترت

۲ مرتبه زیارت عاشورا به نیت فرج و سلامتی امام زمان در امامزاده ایی الهی مقبول باشه

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

@_دختر_روزهای_تنهایی‍ 

@خانوووم‍ 

@آوینوووووووووو‍ 

@مامان،دوتا،گل،پسر‍ 

@پولدوست____سابق‍ 

بسم رب الحسیـن🥀

حق می آید و باطل نابود میشود .

سلام عزیزان🙂👋

عرض تسلیت به مناسب شروع ایام عزاداری اباعبدالله الحسین علیه السلام 🏴

منتظران منجی موعود خوش آمدید🌺

به فرموده پروردگار :

وَ قُلْ جاءَ الْحَقُّ وَ زَهَقَ الْباطِلُ إِنَّ الْباطِلَ كانَ زَهُوقاً «81 اسرا»

و بگو:حقّ آمد و باطل نابود شد،

همانا باطل، نابود شدنى است.

که در تفسیر قرآن «یکی از مصادیق حق ،

حکومت حضرت صاحب الزمان عج تعبیرشده است»

ان شاء الله #ظهور‍‍ نزدیک است. 

🥀💚دوست داشتین صفحه اول تاپیک رو بخونین و در ختم شرکت کنید 💚🥀

اللهم عجل لولیک الفرج 🌿

یک هفته قبل جنگ من قشنگ تو خواب دیدم همه چیز رو... حتی دیدم که موشک به طبقه خاصی از ساختمونا برخورد میکرد .. حتی  شور مردم تهران رو هم تو خواب دیدم .. خوابم عین اتفاقاتی بود که افتاده ...  یک شب هم خواب دیدم امام زمانم ظهور کرده خیلی خواب عجیبی بودش ولی ترامپ رو هم تو خوابم دیدم... انگار نقش پررنگی داشت تو خواب تبدیل به یه شخصیته مهمی شده بود.... الهم عجل لولیک الفرج❤️❤️❤️❤️❤️❤️