2777
2789
عنوان

خواستگار

282 بازدید | 18 پست

فرصت کم برای آشنایی داریم 

چطور و با و راهی خیلی زود میشه بیشتر شناختش 

و اینکه تو یکی از حرفاش گفت کاره خونه بعد ازدواج نصف میکنیم و باهم کارای خونه رو انجام میدم 

و کارش که داره دفتر میزنه رو هم گفته باهم میریم سرکار برابری بهتره

شما باشین قبول میکنین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه بگن فرصت کمه تابشناسید همو این زوره قبول نکن بگو باید زمان برای شناخت داشته باشم 

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

من و همسرم همین شرایطو داریم به نظرم بهترین نوع زندگیه

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

زمان بده به خودتونباخانواده ها برین سفرحتما

باباش شب شیفته بریمم فقط خودشو مامانش با خوانواده من 

یکی هم همین پیشنهاد سفر داد 

میخام بدونم چرا پیشنهاد سفر میدین 

مگ سفر چیه

برای ادمی که سرکار نمیره یکم زور داره بگن بیا بریم سرکار😑شخصا خودم بهم برمیخوره حس میکنم اگه نرم از ...

آره دقیقا 

بنظرت چطور بهش بگم من کاره بیرون دوست ندارم 

که بهشم برنخوره فکر کنه من فقط میخام اون کار کنه من خرج کنم

باباش شب شیفته بریمم فقط خودشو مامانش با خوانواده من یکی هم همین پیشنهاد سفر داد میخام بدونم چرا پیش ...

سفر خیلی شناخت میده

ازخانوادش،خودش

عجله نکن

حتما یه جلسه تنها برو مشاوره

بشین لیست بنویس از ارزش هات، با اونایی که به نظرت عاقلن وچندسال تو زندگی هستن مشورت کن