2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چرا نمیگی مشکلت کجاست

تاپیکاشو ببینین

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

دو دست چپ و راست را بالا گرفته روبه آسمان و میگویی خدایا من از نعمت هات و زندگی در رفاهی که دارم خست ...

عزیزم این راه کار بی خطر و سریع هست خدا هم راضی باشه جواب میده و همانا خدا وند آرامش دهنده دل ها و قلب هاست

دختری از جنس دریا 

حق الناس میفته گردنت.

خب اسکل این اگه خواست خودشو بکشه حداقل ۱۰تا بیشتر راه حل داره نه تنها اینایی که من گفتم که یه بچه ۶ ساله هم اینارو بلده 

ایشون دنبال جلب توجه هستن

من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه‌ای..🫂🫀

خب اسکل این اگه خواست خودشو بکشه حداقل ۱۰تا بیشتر راه حل داره نه تنها اینایی که من گفتم که یه بچه ۶ ...

جلب توجه توسط کی اخه؟ مگ اینجا میشناسنش ک بخواد توجه جلب کنه. اینا کم سن و سالن. منتها توی فضای مجازی یه ادمای نادانی هستن ک میان راه حل های احمقانه میدن. اگر نمیتونن دلداری بدن یا کمکی کنن، حداقل دهنشونو ببندن.

راه های زیادی هست...رگ دستتو بزن با چاقو یا رگ گردن یا با طناب خودتو آویزون کن یا ۵تا قرص اعصاب قوی ...

عجب انسان غیر نرمالی هستی نمیگی یکی از روی این چیزهایی که کفتی کاری انجام بده خدایی نکرده تا ابد در جرمش شریکی