اونطوری باشه همین فیلمایی که از تل و روبیکا دان میکنیمم حرومه و باید از سایت خودشون مثلا فیلمیو بگیر ...
بله هست چون صاحبای اثر تاکید دارن راضی نیستن!
این کار شما با همسایتون خیلی غیراخلاقی و حروم تره ولی! حق الناسه عین دزدیه
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اونطوری باشه همین فیلمایی که از تل و روبیکا دان میکنیمم حرومه و باید از سایت خودشون مثلا فیلمیو بگیر ...
من ک نمیبینم ولی اگر بخوام ببینم قطعا همینکار و میکنم.... در ضمن شما یه کانال تلگرامی و با نت همسایه ک هرماه داره پول نت و حجم دانلود میده مقایسه کردی؟
یکی بیاد هرروز قائمکی بنزین ماشینت و بکشه بعد بگه اینکه هرروز بنزین میزنه، پمپ هم ک بنزین داره، حالا ب حالش چه فرقی میکنه!!!!!
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫