چرا واقعا مستاجرم یک ماه اضافه تر نشست با این که ۴۰ روز زودتر از موعد تخلیه گفتیم امسال بلند شو با قلدری نشست و بعد شوهرم خونه رو تحویل گرفته ندیده بود دراتاق خواب و شکونده تا حتی چوب پرده ها رو باز کرده برده خدا رو خوش میاد ایا؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀
چی بگم نه درست نیست کارش ولی باید چک کنید بعد پول کامل بدید ما خودمون مستاجرسم تا چک نکنن پول کامل ن ...
عزیزم بعد از اینکه تخلیه میکنید
چقدربعد پولو بهتون میدن؟!!
من مستاجرم 260 میلیون رهن نشست
اخر شهریور موعد قرار دادش هست
100 میلیون بهش دادم
بنظرت اون 160 میلیون رو نگه دارم بعد ازتخلیه بهش بدم
به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76__۲۲ آبان 1404....... هدف اول: 70 ....... هدف دوم: 68 ....... هدف سوم: 66 ....... هدف چهارم: 64 ...... هدف پنجم: 62 ...... هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ...... هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 ..... هدف یازدهم: ۵۴ ..... هدف دوازدهم: 53 ..... هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀
ان شا الله مستاجر من هیچ وقت روی ارامش و نبینه و صابخونه شدن و به خاطر دل ناپاکش به خاطر اذیتهایی کرد به خاطر قلدزی و به خاطر مردم ازاری نمیدونم قفل کمد دیواری و میجوان کنده چیکارش کرده نمیدونم قبلا ساکن طویله بوده ایا؟