2777
2789
عنوان

من هنوز دوست پسر ندارم ولی وقتی اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 37 پست
کالیسی و کال دروگو همو اینطوری صدا میکردن ؟؟ من دقیق یادم نیست ولی اگه از اونا الگو گرفتی که خیلی من ...

اره خوب امیدوارم خورشید و ستارگان من زود نمیره ولی از اونجایی که تو اون سریال هیچ عشقی فرجام نداشت و همش خیانت و  مرگ بود ترجیح میدم حداقل تا اخرین لحظه هم  عاشقش بمونم مثل کالیسی لبته خدا نکنه برا من بمیره 

سگ خورد به یه ستاره چشمک زن هم راضیم حالا خورشیدم نبود نبود

ستاره چشک زن که خوبه دعا کن ی میمون که فرستادنش برای تست ماهواره ای نباشه

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای پراممم اینجا چخبرهههداداش شما شاید فقط بتونی مهتابی پرنور باشیی ببخشیناا🥸

مهتابی قدیمی شده هم داراز و جا گیره هم دیگه استفاده نداره

ولی بلاخره نور که دارم حسود😂

واییییییی ۴ صبح پاره شدمم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بعد فکر کن این قضیه همه فهمیدن 

اینجوری بود ك پسره تبلیغ ی مزونی میکرد مامانم استوریش فرستاد چند بار ولی برا من نمیومد کلا اسم پیج رلش بعد از چند روز فهمیدم واو رل زدن 

جالب اینجاست موقعی که با هم بودیم من میگفتم این پسره دوستت انرژی منفی میده 😂😂 می‌گفت ن شریک کاریمه نمیشه 

زندگی زیباست البته به دید شما بستگی داره اگه نژاد پرستی نیا عزیزدلم♥️