من تو دوران لیسانس ام ترم اخر عقد کردم..بعدم که درسم تموم شد...فامیلها میگفتن اینهمه رفتی درس خوندی که شوهر کنی😑😑😑سرکار میرفتی ...پول جمع میکردی😑😑😑نه واقعا چرا فکر میکنن ازدواج مانع پیشرفت ادم میشه😔من اصلا دوست نداشتم بعد درس کار کنم چون از ۱۶ سالگی هم درس خوندم هم کار کردم ....الانم همچنان دارم درس میخونم شوهرم تشویقم میکنه..میگه ارشد حتما شرکت کن...بعدها دوست داشتی یه کار خوب و معقول برو...هدفم اینه تا اخر عمر درس بخونم😂😂چون واقعا دوست دارم درس خوندن و....شما هدفتون تو زندگیتون چیه؟هدف شخصی در جهت پیشروی خودتون
تلاش میکنم ...بهش میرسم ...راز موفقیت فقط سخت کوشیست .
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نمیدونم والله خودنی نی سایتی ها همینطورن تا بیای از ازدواج حرف بزنی میگن ازدواج چیه برو درس بخون کاربکن😂😂😂😂😂😂😂😂شایدبعضیا چون خودشون ازدواج که کردن دیگه هیچ کاری نکردن
دلیل حرفشون اینه که خیلی مردا نیمذارن زنشون درس بخونه یا کار کنه از طرفی خیلی از خانمها بعد ازدواج و بچه دار شدن توان رسیدن به خونه و زندگی و بچه رو همزمان ندارن و ترجیح میدن از کار بیان بیرون
چون بعضیا همسراشونو بعد ازدواج محدود میکنن بعضی خانم ها هم از حقشون میگذرن اینطوری میشه چیزیه که ت ...
منم شوهرم میگفت درست تموم شد دیگه نمیخواد بخونی و فلان ..اوایل مقاومت میکردم...بعد که اومدیم خونه خودمون وقتی دید من کتاب میخونم ..علاقه دارم ..دیگه اصرار نمیکروم با عمل نشون میدادم ...یه روز برگشت گفت شروع کن برای ارشد خوندن...
اخه درگیر شوهرش و کارا خونه میشه برو همین میگن که اشتباهه بنظرم من خودم هم کار میکنم هم کلاس اموزشی بخاطر کارم میرم سرچندتا کار هم هستم میخوام درسمو هم ادامه بدم
میدونی ازدواج دغدغه های جدید میاره پشتکار ادم و سست میکنه من خواهرم قبل ازدواج مزون میزد الان یه کم پای چرخ بشینه صدای شوهرش درنمیاد که من میام خونه کار میکنی و بیا باهم باشیم و....اکثر زوج ها دنبال خوشگذرونی و راحت طلبی اند نه کار و درس و تاهل کنار هم قطعا استثنا هم وجود داره اما من خودم میترسم ازدواج کنم و به ارزوهام نرسم
من هدفم اینه که با زحمت و دسترنج بازوی خودم به ارزو هام برسم
صد در صد من خودم کل جهازمو گرفتم ...بدون هیچ کمکی...درس میهوندم ..کار میکردم..شاگرد الف دانشگاه بودم....ولی بنطرم ادم باید به وقتش ازدواج کنه ...چون دیر بشه سخت میشه...همیشه ادم کار داره انجام بده..میشه حداقل باهم پیش برد همه چی و اینطوری ادم از زندگی عقب نمیمونه
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔