2777
2789
عنوان

قرص برای مرگ بچم تو دستامه 😓🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 2694 بازدید | 93 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی پدرش نخواد چیکار کنه؟پول نداره خرجی نده ؟؟

دقیقا مشکل همسرم است.

پدر خودم با بچه مشکل داشته و فقط یه دونه داداش بزرگمو می‌خواسته یعنی یه دونه بچه 

منو خواهرم خیلی اذیت شدیم تو زندگیمون

وقتی پدرش نخواد چیکار کنه؟پول نداره خرجی نده ؟؟

پدرش الان داغه وبچه اولشه نمیفمه چی به چیه خدا خودش رزق بچه رو با بچه میفرسته 

روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨امام علي (ع)در ترسيم مظلوميت و غربت فرزندش مهدي (عج) مي فرمايد: «صاحب هذا الا مر الشريدُ الطريدُ الفريدُ الوحيد؛ صاحب اين امر، همان رانده شدهِ دور شده يگانه و تنها است»واسه ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست لطفا💚🌱
اولین بارداریم است نه بچه نه سقط تا حالا نداشتم ۲۲ سالمه

واااااا یجور گفتی فور کردم ۳ تا بچه داری این چهارمیشه😐😐😐😐😐 به شوهرت بگو مگه قرار نیس بچه دار شیم؟ اول و آخزش باید بچه دار شیم دیگههههه

بچه اولته نگه دار

بگو اگه سقط کنم دیگه بعدا باردار نمیشم

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

شما به مادرت گفته بودی که میخوای اینکارو انجام بدی؟ یا خبر داره که ممکنه بخاطر وضع مالی انجام بدی؟

اره گفتم و گفت نصف خرج شو من میدم 

اون بنده خدا حتی گریه کرد خیلی نوه دوس داره 

گفت انجام نده

همین یک ساعت پیش کلی پیش همسرم گریه کردم 

اما اصلا تصمیمش عوض نمیشه

نمی دونم چی بگم 

ولی می دونم حمایت همسر و شرایط مالی رو برای بچه دار شدن باید داشته باشی

به خدای خودت ایمان داشته باش و باورش کن♥️ زندگی قرار است پر از لحظه های خوب باشد 😍😍😍 می شه لطفا یک صلوات مهمونم کنید 🙏🏻

واقعیت خیلی فرق داره با جمله آخرتون ... یه تاپیک بزنید همین جمله رو بنویس کسایی که تجربه دارن بگن ... یه مورد اینجا بود حتی مجبور بود سز کنه شوهرش پول نمیداد

یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه

سقط نکن گناه داره از همون خدایی کمک بخواه که اونو بهت هدیه داده انشاله همه ی مشکلاتتون حل میشه برای آرامشت صلوات فرستادم

عروس خالم ۱۱ ساله ازدواج کرده دیکه درمانی نمونده که نکرده باشه نازایی داره  به این جور آدما فکر کن که دنبال دوا درمونن ولی خدا خیلی راحت بهت هدیشو داده سقط نکن که گناه بزرگیه

تو خدای آرزوهای محالی۰۰۰۰  

این حرف فقط جا افتاده تو جامعه 

خیلی ها با همین جمله بدبخت شدن

به خدای خودت ایمان داشته باش و باورش کن♥️ زندگی قرار است پر از لحظه های خوب باشد 😍😍😍 می شه لطفا یک صلوات مهمونم کنید 🙏🏻
2790
2778
2791
2779
2792