2777
2789
بین من و شوهرم دیگه هیچ حسی نیس و بعد از همه کارای بدش و خیانتهاش متوجه شدم در باروری مشکل داره اما ...

ب نظر من حرفت حقه و تا بچه نداری جدا شو اکه قصدت جدیه

تو سخت ترین دوران زندگی روحی روانی🥺(خانمم دوستان)…

از ناراحتی این چند شب خوابم نبرده من از وقتی باهاش ازدواج کردم مدام باهاش مشکل دارم بشدت بداخلاق و وسواسیه وسر هر موضوعی بام قهر می‌کنه خواهرام مدام بهم میگن تو ببخش ولی واقعا سخته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب نظر من حرفت حقه و تا بچه نداری جدا شو اکه قصدت جدیه

خدا شاهده آدم بدی نیستم دلم نمی‌خواد به جدایی فکر کنم اما تو زندگی باهاش آرامش ندارم مدام باهام قهره و فقط وقتی دلش نزدیکی بخواد بام مهربونه

دلم نمی‌خواد بعد پنج سال هیچ مهر و حق و حقوقی آواره بشم و از طرفی هم حق طلاق ضمن اینکه اون در باروری مشکل داره و من پرونده پزشکی شو‌ دارم میخواستم بدونم مهریهه مو میتونم بگیرم؟

خدا شاهده آدم بدی نیستم دلم نمی‌خواد به جدایی فکر کنم اما تو زندگی باهاش آرامش ندارم مدام باهام قهره ...

منم دوس ندارم ب جدایی تشویقت کنم ولی  تا سنت بالا نرفته و بچه نداری درست کن اوضاع رو یا برید مشاورع درست کنید شرایطو یا جدا شین

دلم نمی‌خواد بعد پنج سال هیچ مهر و حق و حقوقی آواره بشم و از طرفی هم حق طلاق ضمن اینکه اون در باروری ...

چیزی داره ک مهریت و بده؟؟

طلا اینا نداری؟ یا چیزی ب نامت نزده؟

یکی از اشناهامون شوهرش مشکل باروری داشت ولی آنقدر مرد خوبی بود بچه ندارن ولی باهم تفاهم داشتن و زنه چون دید طرفش ادم‌خوبیه از حق مادری خودش گذشت ولی شوهر من اصلا خودشو ازین امر مستثنی می‌دونه حتی نمی‌خواد یکم با من منعطف تر رفتار کنه .

طلا مقداری دارم ولی چیزی بنامم نیس

خب از الان طلاهاتو بزار خونه مامانت ک اگه مهریه گف ندارم بدم اونارو داشته باشی حداقل

خودت پس اندازی نداری؟

بشین باهاش جدی صحبت کن بگو اگه همینجوری بخاد باشع من میخام جدا شم ببین چی میگه شاید عوض کرد خودشو

خب از الان طلاهاتو بزار خونه مامانت ک اگه مهریه گف ندارم بدم اونارو داشته باشی حداقلخودت پس اندازی ن ...

باورت میشه ده بار گفتم و اصلا اوضاع بدتر شده و به هیچ صراطی راضی نیس و اصلا بابت من تلاشی نمیکنه

باورت میشه ده بار گفتم و اصلا اوضاع بدتر شده و به هیچ صراطی راضی نیس و اصلا بابت من تلاشی نمیکنه

پس جدا شو خواهر من عمرتو ب باد نده