2777
2789
عنوان

برادر دوستم

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 28 پست
الان می‌پرسه به باباش بگه؟ چون بخاطر پول مواد این کار می‌کنه

بستری کنن دقیقا پیام قبلی من رو به دوستت منتقل کن که به پدرش منتقل کنه

بگو از اسم بستری نترسید

ببرید روانشناس تا اگر حرفای روانشناس رو قبول نکرد اگر خود روانشناس صلاح دونست نامه بستری رو بنویسه براش

اونجا بستری میکنن تا داروهای مورد نیاز با اختلالی که داره رو سر وقت بدن و در کنارش مواد رو تَرک میدن بهش

چ ربطی دارهکم پسر خوشگل و خوشتیپ نداریم ک مردناین خودش بچه خوشگل بوده زمینشو داشته الانم از بی پولی ...

نظرم گفتم 

فکر کنم عادت کرده 

بنظرت به مامان و باباش بگه ؟ 

چون اونا خبر ندارن 

دوسال پیش قل همین پسر فوت شد 

زندگی زیباست البته به دید شما بستگی داره اگه نژاد پرستی نیا عزیزدلم♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظرم گفتم فکر کنم عادت کرده بنظرت به مامان و باباش بگه ؟ چون اونا خبر ندارن دوسال پیش قل همین پسر فو ...

ارههههههه به مامان باباش بگه و ازشون خواهش کنه که اول فکر کنن و راه چاره پیدا کنن و بعد واکنش نشون بدن

اون پسره بخاطر پول مواد حاظره تن به هر کاری بده پس بگو اول راه چاره پیدا کنن بعد واکنش نشون بدن

بستری کنن دقیقا پیام قبلی من رو به دوستت منتقل کن که به پدرش منتقل کنهبگو از اسم بستری نترسیدببرید ر ...

ی چیزی می‌دونی ك آدم معتاد همه کاری از دستش بر میاد حتی قتل 

میترسم باباهه وقتی داره از زیر زبون داداشه حرف می‌کشه اسم رفیقم از دهنش بیاد بیرون 

الان مامان و باباش تهرانن سرطان داره شیمی درمانی می‌کنه اونجا

خودش داداشش خونه ن

گفتم فعلا عادی رفتار کن تا اونا بیان

نظرم گفتم فکر کنم عادت کرده بنظرت به مامان و باباش بگه ؟ چون اونا خبر ندارن دوسال پیش قل همین پسر فو ...

اگه بخاد جلوگیری کنه از بدتر شدن اوضاع اره باید بگه ب خانواده ک برن سراغش بیارن ببندنش تو خونه تا همه چیو ترک کنه

تو سخت ترین دوران زندگی روحی روانی🥺(خانمم دوستان)…

اگه بخاد جلوگیری کنه از بدتر شدن اوضاع اره باید بگه ب خانواده ک برن سراغش بیارن ببندنش تو خونه تا هم ...

چهار بار بردن کمپ 

هر بار که اومده بیرون براش ماشین یا گوشی اینا گرفتن 🤦🏻‍♀️

چهار بار بردن کمپ هر بار که اومده بیرون براش ماشین یا گوشی اینا گرفتن 🤦🏻‍♀️

اینو یا باید اساسی درست کنن یا ولش کنن

تو سخت ترین دوران زندگی روحی روانی🥺(خانمم دوستان)…

ی چیزی می‌دونی ك آدم معتاد همه کاری از دستش بر میاد حتی قتل میترسم باباهه وقتی داره از زیر زبون دادا ...

اوه.اگر پدر یا مادرش مریضه تحت هیچ عنوان خبردارشون نکنید

چون قطعا با شنیدن این خبر که بچش معتاد شده و تن به هر کاری داده شوک زده میشه و غمگین میشه و مریضیش شدید تر میشه و دور از جون بلایی سرش میاد

اوه.اگر پدر یا مادرش مریضه تحت هیچ عنوان خبردارشون نکنیدچون قطعا با شنیدن این خبر که بچش معتاد شده و ...

اره مامانه نباید خبر بد بشنوه ی طرف بدنش فلج میشه 🤦🏻‍♀️

آبجی حس ششم هستی لطفا به منم جواب بده 

منو ع باهم ازدواج میکنیم؟ 

ماه تولدم ؟

دلیل کارهاش؟ 

کی پیام میده ؟

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم