2777
2789
من قبلا کار میکردم و بهد از بدنیا اومدن دخترم رها کردم. الان از درآمد و مشتری که کمه یا زیاد اطلاعی ...

عزیزم من سی سالمه و خیلی دوست دارم اینکارو انجام بدم

نمی‌دونم کجا دوره برم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم من سی سالمه و خیلی دوست دارم اینکارو انجام بدمنمی‌دونم کجا دوره برم

گفتم من چندساله که کارو ول کردم . ولی شما اول تو شهر خودت پیش کسی که ماهره یه دوره صفر تا صد برو یا مدرک فنی حرفه ایش رو بگیر. همین جور شروع کنی و ادامه بدی انشالله موفق می شی

🟥🟥اینا که من میگم  انجام بدی صد نتیجه میبینی 

اول اینکه سر مانکن بذار کنار از دیوار آگهی بده مدل بیاد پولی مثلاً پنجاه بدی دو ساعت بباد بشین موهاش درست کنی با مو اماده بره مجلسش کلی آدم میاد این میشه انواع مو با چالش مختلف کم پشت و پرپشت و کوتاه بلند. خراب بشه هم نگران نیستی مدل بوده خیلی از مانکن که با مو معمولی فرق داره بهتره اگر بتونی با مربی هماهنگ کنید مدل ها رو عالیه که ایراد کارت بگبره با مدل داشتن  هم عکاسی می‌کنی برای نمونه کار هم سرعت عمل می‌بری بالا. خیلی خوبه بعدش با دستیاری شروع کن و سالن ها برو  راه افتادی دوره مربی هم برو درآمد آموزش هم خوبهتو رشته های آرایشگری که من بیشتر دوره هاش رفتم شنیون جزو کم خرج ترین هاس از لحاظ وسایل کار

اسکین تراپیستم و لاین فیشال دارم سوال و مشکل پوستی داشتی در خدمتم😍🥰

🟥🟥اینا که من میگم انجام بدی صد نتیجه میبینی اول اینکه سر مانکن بذار کنار از دیوار آگهی بده مدل بی ...

مرسی از راهنماییت عزیزم والا من متاهلم شوهرم نمیزاره ندل غریبه بیارم 

ولی یه استادی هست خیلی ماهره میگه بیا دوره شرکت کن بعد یه مدت رایگان دستیارم شو ظاهرا چون معروفه واسه دستیار بودن هم پول میگیره میخوام برم پیش اون نمونه کارای قبلیمم نشون دادم گفت که مدلا قدیمیه ولی از صفر بهتره سطحت یه لول بالاس 

بنظرت برم؟ همه وسایلاشو هم دارم فقط مانکن با موی طبیعی ندارم اونم حدودا ۱۵ تومنه🥲فقط ۲۰ تومن دوسال پیش خرج وسایل های برقی کردم همه رو برندای خوب خریدم ولی موندن یه گوشه🥲💔

مرسی از راهنماییت عزیزم والا من متاهلم شوهرم نمیزاره ندل غریبه بیارم ولی یه استادی هست خیلی ماهره می ...

ببین فقط مدل زنده  بهترین کار مانکن من گرفتم ولی بعدش دیدم اصلا فایده ندارد هم از دیوار مدل بیار با هماهنگی آموزشگاه نمی‌خوای خونه بیاری مربی خوب هم خیلی اثر داره

ببین فقط مدل زنده بهترین کار مانکن من گرفتم ولی بعدش دیدم اصلا فایده ندارد هم از دیوار مدل بیار با ...

اینم خوب روشیه 

خیلی ممنونم ازت 

خیلی دوس دارم مستقل شم❤

اینم خوب روشیه خیلی ممنونم ازت خیلی دوس دارم مستقل شم❤

خواهش میکنم من چون خودم پشیمون شدم از سرکانکن میگم‌نخر همین