2777
2789
نیم ست خانوادم خریدن دیگه سرویس نمیگیرم یک دستبند مگر بگیرم

به سلامتی مبارک

میتونی هم نیم ست خانوادت رو با پول ها بدی یه سرویس نخواستی هم یه دست بند خشگل بخر

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

مبارکت باشه اسی ایشالا شوهر منم برام بخره جلو فامیل کم نیارم همه دخترایه فامیل طلا داشتن ولی شوهر من وضعش نسبت ب اونا خوب نیست اگ نخره کلی سرزنش و مسخرم میکنن یا لااقل خونه دار بشیم حرفی زدن بگم خونه خریده مستاجر نشدم مث شما

خیلی اذیتم میکنن همش میگن شوهرت کم گذاشته برات ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکت باشه اسی ایشالا شوهر منم برام بخره جلو فامیل کم نیارم همه دخترایه فامیل طلا داشتن ولی شوهر من ...

نگران حرف مردم نباش عزیزم بزار زندگیت رو بکن

من الان اگه همین سرویس رو به مادر خودم نگفتم خریدن چون باز تا یک هفته منو بدبین می‌کنه من حالا میگم همینو گرفتن دیگه به چشم هدیه نگاه میکنم بهش 

تو هم نزار بقیه بدبینت کنن به نکات مثبت فکر کن 

مبارکت باشه اسی ایشالا شوهر منم برام بخره جلو فامیل کم نیارم همه دخترایه فامیل طلا داشتن ولی شوهر من ...

بعدم ایشالا خونه بخرین بابا خیلی بهتره 

من دختر داییم شوهرش نخرید خونه خریدن 

آره دیگه منم با این اوضاع گفتم ولش کن هم طلای آبشده هم بدن خوبه به دختر دایی خودم هیچی ندادن

بخدا سر حرفشون موندن خریدن الان خیلیا سرویس نمی گیرن نهایت ی گوشواره گردنبند بخرن بندازن گردن دختره بگن طلا خریدیم بعضیام اصلا نمیخرن 

بخدا سر حرفشون موندن خریدن الان خیلیا سرویس نمی گیرن نهایت ی گوشواره گردنبند بخرن بندازن گردن دختره ...

آره دیگه تازه ما ننوشته بودیم سرویس و اینا 

به عروس های دیگه دادن 

انشالله برات بخرهنخریدیه سرویس نقره طرح جواهر بخر

اره دیگ مجبورم همینکار کنم برام انگستر بزرگ و حلقه سنگین گرفت نسبت ب بقیه دخترا فانیل ولی لونا سرویسشون کامل و حتی بیشتر از سرویس طلا گرفتن براشون برامنو از الان دخترا فامیل طعنه میزنن گاهی دلم میگیره گریه میکنم 

بعدم ایشالا خونه بخرین بابا خیلی بهتره من دختر داییم شوهرش نخرید خونه خریدن

خداکنه لااقل یا خونه بخره یا طلا ک سرم بالا باشه نگن هیچکار براش نکرد یکی از دخترایه فامیلمون خیلی طعنه میزنه خیلی دلم پره

اره دیگ مجبورم همینکار کنم برام انگستر بزرگ و حلقه سنگین گرفت نسبت ب بقیه دخترا فانیل ولی لونا سرویس ...

نکن تو روخدا

از الان مقایسه رو بزارید کنار زندگی تون رو بکنید

انشالله خدا برسونه واسه ت بهترینش رو بگیره

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=rfxyyflgtQwLoPbP

خداکنه لااقل یا خونه بخره یا طلا ک سرم بالا باشه نگن هیچکار براش نکرد یکی از دخترایه فامیلمون خیلی ط ...

ایشالا که من میگم خونه بخرین طلا و اینا مهم نیست 

خواسته هاتو بنویس عزیزم خیلی زود تو دنیای واقعی. میاد 

بعدم تو اول زندگی کسی رو نبین بزار اون که به تو تیکه میندازه تا آخرش برسه تو میبینی تو طلا غرق شدی اون ولی همه طلاهاشو فروخته زندگی خیلی بالا و پایین داره

ایشالا که من میگم خونه بخرین طلا و اینا مهم نیست خواسته هاتو بنویس عزیزم خیلی زود تو دنیای واقعی. می ...

درسته گلم انشاالله هرکی هر مسکلی داره اوکی بشه دلش شاد بشه 

من 21سالمه تو چندسالته