2777
2789
الان طلا جوری شده نمیشه ب سلیقه دختر خرید چون اکثرا دست رو سروبس سنگین میزارنمن ک شوهرم نخریده و فکر ...

آره دیگه منم با این اوضاع گفتم ولش کن هم طلای آبشده هم بدن خوبه به دختر دایی خودم هیچی ندادن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میتونستن به شما هم بگن ،احتمالا مادرشون خواسته با توجه به بودجه خرید‌کنه و روش‌نشده شمارو ببره که شاید گرونتر برداری. بستگی به طرفت داره. ولی مهم نیس یه سرویس دیگه چارروز دیگه یا میفروشی یا میزاری یه گوشه

آره عکسشو فرستاد گفت میخوای اینو منم دیدم مادرشوهرش هست چی بگم چون اونا گرفتن یعنی پدر و مادرش

اشکال نداره گلم 

همون که زحمت کشیدن خریدن عالی

بعدا همسرت اینقدر به سلیقه خودت طلا میخره برات

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
آره دیگه منم با این اوضاع گفتم ولش کن هم طلای آبشده هم بدن خوبه به دختر دایی خودم هیچی ندادن

من باشوهرم رفتیم قیمت گرفتیم ک وامشو دادن بخره برام ولی الانا میگه میخام خونه بگیرم منم باخودم گفتم ولش اواره نباشم نهایت بعدا برام میخره 

الان دوره زمونه ای شده طلا ی تیکه کوچکم باشه خریدن دادنت باید سریع بگیری ازشون

من باشوهرم رفتیم قیمت گرفتیم ک وامشو دادن بخره برام ولی الانا میگه میخام خونه بگیرم منم باخودم گفتم ...

منم برای همون گفتم الان بگم نه همونم گیرم نمیاد