2777
2789
به فکرم رسیده ولی برام راحت نیست دختر 6 ساله رو ببرم دکتر زنان شوهرمم بفهمه بدبختم دخترم بترسه حتما ...

پس نبر  گریه نکن 

۲۶ساله ام اما رنگ جوانی شادی آزادی رهایی استقلال ندیده ام

مگه شهر هرته تو اون اتاق دوربین هست 😐 

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیدونم هنوز بردمش عکس از پاهاش بگیرم خیلی طول کشید وقتی اومد گفت مامان خواب بود منولی دکترش گفت نه ...

خب اون زمان چیکار میکردی دقیقا تو ؟یعنی نمیدونم این حجم از بیخیالی رو چطور داشتی

به فکرم رسیده ولی برام راحت نیست دختر 6 ساله رو ببرم دکتر زنان شوهرمم بفهمه بدبختم دخترم بترسه حتما ...

من درکت نمیکنم الان سلامتی دخترت برات مهمه یا خانواده شوهرت؟؟؟

اخه عزیزم حتما که نباید به بکارتش اسیب برسه یا ب اون، شکل باشه میترسم به هر نحو دیگه ای بهش دست، زده ...

چه راحت عنوان زدی وقتی هنوز مطمین نیستی برای عکس برداری به بچه ها ارامبخش میدن که اروم باشن و تکون نخورن 

تیتر رو اینجور زده سکته زدیمبعد میگه نمیدونم شاید

عزیزم وقتی تاپیک زدم یعنی حالم بده و حس میکنم اتفاقی برای دختزم افتاده

اکر این بهم ثایت شده بود اینجل نبودم الان 

میخثام بیگدار به اب نزنم

عزیزم میدونم خیلی حالت بده ولی هوشیاری و دقت عمل خیلی مهمه تو این زمان 

برو از دخترت به آرومی و با لبخند بپرس بگو دکتر از کجاهای پات عکس گرفت می‌خوام ببینم درست عکس انداخته یا نه اگه گفت نمی‌دونم و من خواب بودم بگو پس دوباره میریم عکس بندازه واکنشش رو ببین اگه ترسید و گفت نه و این چیزا مطمئن باش چیزی شده ولی اگه بازم گفت من خواب بودم و نمی‌دونم شاید واقعا خواب بوده سعی کن یه متخصص زنان دخترت رو معاینه کنه بعدم ببرمش مشاور کودک 

معمولا اینطور وقتا  بچه ها چیزی نمیگن

ایشالا چیزی نشده اول باید آرامش خودتونو حفظ کنید 

تا بچه رو دچار اضطراب نکنید وگرنه بدتر میشه همه چی 

لباس هاشو نگاه کنید 

بزارید یکم آروم بشه 

فردا با پس فردا که یکم از فضای دکتر و اینجور چیزا اومدید بیرون موقعی که داشت بازی میکرد کم کم از زیر زبونش بکشید مثلاً بگید دخترم من همیشه دلم میخواست بدونم عکس برداری چجوریه

میشه تو که رفتی بهم توضیح بدید آقای دکتر چیکار کرد؟

خب حالا چیا بهت گفت؟

هی کم کم سر صحبتو باز کنید 

وقتی به کاری مشغوله باهاش صحبت کنید تا فکر کنه چیز جپی نیست و حرفشو بزنه

من درکت نمیکنم الان سلامتی دخترت برات مهمه یا خانواده شوهرت؟؟؟

دخترم 

ولی میخثام بدونم چجوری ببرمش که تا هیچی معلوم نشده کسی متوجه نشده

چون اگر اشتباه کرده باشمو شوهرم بفهمه بدبخت میشم هم من هم دخترم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز