2777
2789
عنوان

عکس دلی🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 32 پست
من گذاشتم دیگه باید نی نی یار تایید کنه

اومد

کی میدونه شاید ضریح تو دیگه ندیدم ،کی میدونه شاید من به محرم نرسیدم ،با جنگ میشه کنار بیام ،با مرگ میشه کنار بیام با دوری از کرببلا نه ،با فقر میشه کنار بیام ،با درد میشه کنار بیام ،ولی نیام تو روضه ها نه ،تو میدونی چقدر از آدما طعنه شنیدم ،تو میدونی برای کربلات جونمو میدم ،از عشق و حالم بگذرم ،از عمر و مالم بگذرم ،نمیگذرم از چای هیئت، کی میدونه شاید تو هم دلت تنگ شده واسم :)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کسی نمیزاره دیگه؟

💕لک تبار💕#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم💕#متولدهفت آباااان💕با تمام وجودم با سلول به سلولم اینو باور دارم بیایان هم ک باشی حسین آبادت میکند💕

عینک میاد خودتم خیلی نازییییی 🥰🥰🥰💜💜💜

چشات خوشگلههه نازم

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

دلم تنگ شده بود 💕😘😇 چه خوب شد روی ماه تو دیدم دوباره😍😍💓

منم خیلیییی خیلیییی دلم واست یه ذره شده بود😍😘😘

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز