2777
2789
عنوان

اعتمادمو نسبت ب نامزدم از دست دادم چون دیروز ازش دیدم ک

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 38 پست

من در این مورد واقعا نظری ندارم اما چند تا از جملاتت رو به انتقادی در موردشون دارم دوست خوبم

اینکه گفتی ساعت دو و نیم شب خداحافظی کردیم آخرین بازدید ۳ و خورده ای بوده...اوج کنترلگریه ...اونم یه انسانه و شما به عنوان یه پارتنر کل ابعاد زندگیشو نمیتونید شامل بشید شاید بخواد به چرخی تو تلگرام بزنه اصن بخواد تا صبح بعد شما تو تلگرام باشه...

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
من در این مورد واقعا نظری ندارم اما چند تا از جملاتت رو به انتقادی در موردشون دارم دوست خوبماینکه گف ...

من بهش شک نداشتم اما خودش با حرکت دیروزش منو نسبت ب خودش مشکوک کرد ک تو عنوان گفتم چیکار کرده وگرنه اعتماد کامل بهش داشتم

..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تجربه ثابت کرده وقتی شک میکنی قطعا یه چیزی هست 

#حق_تا_ابد‍ 

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

تجربه ثابت کرده وقتی شک میکنی قطعا یه چیزی هست

پروفت خودتی؟؟ 

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

قبلا چیزی ازش دیدی؟

آخه خیانت یهویی پیش میاد😂😂😂مگه به چیزی دیدنه ...کلا خیلی از مردها یه چیزایی تو گوشیشون دارن که دلشون نمیخواد کسی بفهمه ..سریع پاک میکنن ..حالا هرچی 

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

نامزد بودیم شوهرم به دخترخاله اش  گفت دختر همسایتونو بیار باغ ترتیبشا بدم انقد شنیدم حالم بد شد در حد مرگ یه روزم یه دختر خراب  از اونا که اوپنن کلا اومد بهم گفت نامزدت زنگ زده به من میگه بیا بیرون برام قرص اورژانسی بیار اونروزم خیلی حالم بد شد از این روزا خیلی داشتم ولی مثل خر موندم تو اینکه زندگی نکبت بعد عروسیم خیلی چیزا دیدم ولی موندم خاک تو سرم همش دوباره یادم اومد کاش میشد همون اول تمومش میکردم

آخه خیانت یهویی پیش میاد😂😂😂مگه به چیزی دیدنه ...کلا خیلی از مردها یه چیزایی تو گوشیشون دارن که دل ...

نمیدونم منم تو همین شک دارم اگه عکسای بازه منو سیو کرده بود خب خودم بهش داده بودم مشکلی نداشتم ک گف نخواستم ببینی سیو کردم و ناراحت شی 

نمبدونم دقیقا چی این وسطه مغزمو مث خوره داره میجوه

..

نامزد بودیم شوهرم به دخترخاله اش گفت دختر همسایتونو بیار باغ ترتیبشا بدم انقد شنیدم حالم بد شد در ح ...

الهی عزیزم‌..💔انشاءالله تواس پس میدن واگذار کن به خدا ..خدا ایناروکلا ول کرده هر گوهی میخوان تو همین دنیا بخورن 

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

نامزد بودیم شوهرم به دخترخاله اش گفت دختر همسایتونو بیار باغ ترتیبشا بدم انقد شنیدم حالم بد شد در ح ...

خدایاااا😐😑چه شوهر بی‌‌.... ببخشید ولی آلت سرگردونه دیگه

چ تحملی داری ک‌موندی باهاش

..

خدایاااا😐😑چه شوهر بی‌‌.... ببخشید ولی آلت سرگردونه دیگهچ تحملی داری ک‌موندی باهاش

ماها توزندگی بقیه نیستیم  ،خیلیا رو میشناسم ،چاره ای ندارن،یوقتا از چاله بیرون‌میای میفتی تو چاه ..اینه که موندن و زندگی میکنن ..خواهرم میگفت دوستش چندبار رفته خونه بی خبر،دیده شوهرش با یکی روی تخت ،ولی بخاطر بچه هاش و اینکه سرپناهی ندارن زندگی میکنه ..بار اولشم نیست

خدایاااا😐😑چه شوهر بی‌‌.... ببخشید ولی آلت سرگردونه دیگهچ تحملی داری ک‌موندی باهاش

الان خیلی بهتر شده چشم چرون هست ولی جرعت کاریا نداره  شایدم داره زیر زیرکی می‌کنه 

ولی من دیگه اون آدم سابق نشدم با اولین کاری ک کرد خواستم ک جدا شم ولی چون موقع خواستگاری کسی راضی نبود من گوش ندادم رفتم به مامانم گفتم مامانم گفت دهنتو ببند اگه بابات و داشت بفهمند می‌کشنت منم لال شدم

الهی بمیرم براش

زنده باشی ..یه چیزایی میبنی به خدا درد خودت یاد میره