2777
2789
خانوم ها زورشان نمیرسه تو زندگی به مرد ها اینجا تنها جایی که از آرزوهایشان حرف میزنن

همیشه افراط و تفریط نتیجه خوبی نداشته 

هر چیزی حد تعادل داره  

و اگه از حالت تعادل خارج بشه به بن بست میرسه 

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

چه از اینور بوم افتادن بده چه از اونور ، تو زندگی خانوادگی خیلی لطمه به خصوص به بچه ها میخوره به نظرم ! به خصوص اگه اون شخصی که رئیس خونه اس تعصبی باشه یا مشکل داشته باشه و یا عقلش کم باشه ولی خودشو دانا بدونه و والد طرف مقابل هم نتونه باهاش مقابله کن و خنثی باشه فقط بچه ضرر میکنه 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اون که باید لمشو بلد باشی کاری نداره که من دوست دارم مرد ثبات و جذبه داشته باشه زن سالاری ارزش یه م ...

چرا باید ارزششو بیاره پایین 

و به قلدری پوشالی یه مرد تسلیم شد تا حس مردانگی رو از دست نده!!

چه از اینور بوم افتادن بده چه از اونور ، تو زندگی خانوادگی خیلی لطمه به خصوص به بچه ها میخوره به نظر ...

دقیقا 

در صورتی این سالار بودن خونه خوبه که اون فرد عاقل باشه واگرنه همه چیو بدتر به فنا میدن

کی گفته تسلیم بشی مگه بازیه برد و باخت داشته باشه؟

شما گفتی ارزش مرد میاد پایین منم گفتم چرا تسلیم قدرت پوشالی بشیم که یوقت ارزشش پایین نیاد!

وقتی سکوت کنی و خودتو کنار بکشی تا ارزش پوشالی حفظ بشه یعنی تسلیم شدن.

شما گفتی ارزش مرد میاد پایین منم گفتم چرا تسلیم قدرت پوشالی بشیم که یوقت ارزشش پایین نیاد!وقتی سکوت ...

کی گفته سکوت کنی🙄😐 

دیدگاه من یه چیز دیگست که از حوصلم خارجه بخوام توضیح بدم یه زمانی به درکش میرسی