2777
2789
عنوان

تغییر اسم

197 بازدید | 23 پست

سلام دوستان چجوری باید اسممو تغییر بدم اشتباهی نوشتم دختر قوز؟😂😂 و اینکه اینجا شماره مشخص نمیشه؟

در مورد اسمم بگم .. قرار بود بشه دختر قوی ولی خب نشد ...امکان ویرایش هم نیست آنقدر سوال نپرسید و به اسمم نخندید ... البته بخندید من ثواب میکنم...😄😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه شماره مشخص نمیشه 

دختر قوز 🤣🤣🤣🤣

ایشالا که بتونی درست کنی اسمتو خوشگلم

چه غمانگیز است که امام حسن(ع) هنوز غریب است. البته این بار نه در میان خائنین زمانش- که او را به صلح تحمیلی وا داشتند- بلکه اینبار در میان قرائت عدهای فرصتطلب که خیانت خواص و اطرافیان آن حضرت را رای اکثریث تفسیر میکنند. این تحریف دردناک به چه قیمتی است؟ آیا مطامع جریانی و دنیایی آنقدر میارزد که به تحریف تاریخ و تحریف غربت امام معصوم(ع) دست بیفکنیم؟!

پست نذار هیچی به نی نی یار بگو تو پی وی ببین قبول میکنه یا نه

@niniyar‍ تعداد پستاشون صفره امکانش هست اسمشونو تغییر بدید؟

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

نمیشه تغییر دادولی باز خوبه ننوشتی گوز

افربن 🥰

چه غمانگیز است که امام حسن(ع) هنوز غریب است. البته این بار نه در میان خائنین زمانش- که او را به صلح تحمیلی وا داشتند- بلکه اینبار در میان قرائت عدهای فرصتطلب که خیانت خواص و اطرافیان آن حضرت را رای اکثریث تفسیر میکنند. این تحریف دردناک به چه قیمتی است؟ آیا مطامع جریانی و دنیایی آنقدر میارزد که به تحریف تاریخ و تحریف غربت امام معصوم(ع) دست بیفکنیم؟!

چی میخواستی بذاری مگه

دختر قوی

در مورد اسمم بگم .. قرار بود بشه دختر قوی ولی خب نشد ...امکان ویرایش هم نیست آنقدر سوال نپرسید و به اسمم نخندید ... البته بخندید من ثواب میکنم...😄😘

نمیشه تغییر دادولی باز خوبه ننوشتی گوز

😂😂😂😂

میخاستم بزنم دختر قوی 

الان بگین چجوری رو پیامتون ریپ بزنم؟😂

میخاستم بزنم دختر قوی الان بگین چجوری رو پیامتون ریپ بزنم؟😂

یاد گرفتم

متاسفانه نه باحاله که

کجاش باحاله خواهر