2789
عزیزم خب هزینه ام باید در نظر گرفت!۱۰۰ درصد اگه از پس هزینه هاش بر میومدم میرفتم،ژاپن،کنادا،فرانسه و ...

عزيزم میخوای از طریق ویزای تحصیلی اقدام کنی؟میخوای چه رشته‌ای بخونی؟

مشاور کنکور هستم هر سوالی داشتید درخدمتم❤️

من ادعا نکردم تجربی راحته ادعا کردم من میگم هر رشته سختی خودش داره اگه شما نمی تونید به سوال های من جواب بدید من به سوال های شما یعنی هر دو رشته سختن

حداقل ما منطق خوندیم استدلال کنیم حیف شما همینم نخوندید اخی اشکال نداره اروم باش

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من ادعا نکردم تجربی راحته ادعا کردم من میگم هر رشته سختی خودش داره اگه شما نمی تونید به سوال های من ...

یجور منطق مطق میکنن انگار سقراطن 😂😂

حالا اینکه می‌گی آخی شما همینم نخوندید بیشتر شبیه اینه که یکی بگه چون من کلاس خطاطی رفتم، پس بقیه باسواد نیستن!

استدلال واقعی این نیست، خودنماییه.

لطفا بین این دو تا فرق بذار چون اگه واقعا منطق می‌فهمیدی این حرفو نمیزدی 😂

یجور منطق مطق میکنن انگار سقراطن 😂😂حالا اینکه می‌گی آخی شما همینم نخوندید بیشتر شبیه اینه که یکی ب ...

ببین باز من خوندم بیشتر میفهمم خودنمایی شما میکنی با مقایسه دو رشته با دو موضوع مختلف به این نتیجه می رسی وای رشته من سخت تر هس برو بابا

خسته نشدی جدی میگم برا چی بحث میکنی اتم نشکافتی سه سال مثل بقیه رشته ها درس خوندی واقعا متاسفم برا ادمایی با طرز فکر تو

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

ببین باز من خوندم بیشتر میفهمم خودنمایی شما میکنی با مقایسه دو رشته با دو موضوع مختلف به این نتیجه م ...

باشه عزیزم نمیفهمم چرا اینقدر حرسی شدی..

هرچی میگی درسته موفق باشی 😂

باشه عزیزم نمیفهمم چرا اینقدر حرسی شدی..هرچی میگی درسته موفق باشی 😂

حرصی اولا دوما حق دارم منم بگم سه سال تلاشت هیچی هس ناراحت میشی

حرصی اولا دوما حق دارم منم بگم سه سال تلاشت هیچی هس ناراحت میشی

نترس عزیزم ۳ سال تلاشم هیچی نیست دارم مهاجرت میکنم میرم میتونی تو تاپیک های قبلیمم ببینی که راجبش حرف زدم..😂 رشته ی شما در بهترین حالت روانشناسی و حقوقه که اونم مهاجر پذیر نیست 🥺😂

الانم بحثی ندارم واقعا چون چیزی که عیانه چه حاجت به بیانه 🤦🏻‍♀️

موفق باشی