2777
2789
عنوان

گرفتن از شیر

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صبح پا میشه گریه میکنه شیر میخواد نق میزنه و غر میزنه ولی توجهی نمیکنم آب میدم آب میوه میدم ، سرشو گ ...

مشکل من اینِ کلا شب که میشه بهانه شیر می‌گیره شیر میخوره تا خود صبح. ببخشید بی ادبیه  دیگه زخم و پوسته پوسته شده خسته شدم هلاک شدم نمیدونم چه جوری از شیر بگیرمش

خسته از هیاهوی بی صدا...
دلم براش کبابه جوری برای شیر بهانه میگیره و گریه می کنه که غش میاره.

اخی عزیزم 

خواهر منم اینجوری بوده خیلی وابسته بود مامانم میگه ۱۸ ماهگی گرفتم چون بزرگتر که میشه سخت گرفته میشه 

قند روزای تلخ منی دخترم

اخی عزیزم خواهر منم اینجوری بوده خیلی وابسته بود مامانم میگه ۱۸ ماهگی گرفتم چون بزرگتر که میشه سخت گ ...

ای کاش منم زودتر می گرفتمش , دوستم بهم گفتا گوش نکردم گفتم هنوز بچه ست بدنش نیاز داره.

خسته از هیاهوی بی صدا...
ای کاش منم زودتر می گرفتمش , دوستم بهم گفتا گوش نکردم گفتم هنوز بچه ست بدنش نیاز داره.

حالا شده دیگه نگران نباش .کم کم وعده هاش رو کم کن .وقتی شیر میخواد با چیزای دیگه سرگرمش کن خوراکی هایی که دوس داره بهش بده 

قند روزای تلخ منی دخترم

حالا شده دیگه نگران نباش .کم کم وعده هاش رو کم کن .وقتی شیر میخواد با چیزای دیگه سرگرمش کن خوراکی ها ...

فقط شیر شب میخوره ، با هیچی هم نمیتونم حواسش پرت کتم،  نمیدونم شایدم من خیلی بی عرضه هستم،  هر کسی لیاقت مادر شدن نداره 

خسته از هیاهوی بی صدا...
فقط شیر شب میخوره ، با هیچی هم نمیتونم حواسش پرت کتم، نمیدونم شایدم من خیلی بی عرضه هستم، هر کسی ل ...

هیچوقت این حرفو نزن مطمئن هم باش هیچکی نمیتونه تو دنیا مثل خودت واسه بچت مادری کنه .تو باید قوی باشی که بتونی بچت رو خوب بزرگ کنی عزیزم ...همینم خوبه لاقل فقط شب شیر میخوره روز رو تونستی از پسش بربیای

قند روزای تلخ منی دخترم

❤️😘

چند شبی تحمل کنی میگذره 

سخته میدونممممم 

آدم دلش میسوزه برا بچه 

ولی خب تا آخر عمرش که به سینه ات وصل نیس بلاخره ول میکنه سینه رو 

بهش آب بده ... 

شب قبل خوابش قشنگ با غذا سیرش کن که برا شیر بیدار نشه