2777
2789
عنوان

چای خریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 18 پست
انگار تقلبی شدن. یمدته نه عطر داره نه طعم. دوست دارم چایم رو عوض کنم نمیدونم‌چی خوبه.

چای شهرزاد هم خوبه

ولی خدایی چایی که با سماور دم میشه با چای کتری و چایساز زمین تا اسمون مزشون فرق دارع

روزگار عجیبی ست،۷۰ ساله ها برای ریاست شوق دارند و دهه ۷۰ ها و ۸۰ ها برای شهادت :)

عزیزم اگه میخای عطر چایت حفظ باشه اولا سایز کوچیک بگیر که تازه به تازه بخری چون درشونو که باز میکنی تو طولانی مدت عطرشون میره من همیشه سایز کوچیک میخرم

دوم اینکه خریدی اندازه مصرفت بردار مابقی رو داخل شیشه در محکم شده نگهداری کن غطرش بمونه

روزگار عجیبی ست،۷۰ ساله ها برای ریاست شوق دارند و دهه ۷۰ ها و ۸۰ ها برای شهادت :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چای شهرزاد هم خوبهولی خدایی چایی که با سماور دم میشه با چای کتری و چایساز زمین تا اسمون مزشون فرق دا ...

شهرزادم‌خریدم خوشم‌نیومد. درست میگی خدایی .خونه خودم سماور رو جمع کردم بخاطر بچه هام. میترسیدم رو کابینت برن. با کتری خوش عطر نمیشه اصلا.

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞 
شهرزادم‌خریدم خوشم‌نیومد. درست میگی خدایی .خونه خودم سماور رو جمع کردم بخاطر بچه هام. میترسیدم رو کا ...

بزار از شیشه چایم که محکم مهر و موم کردم عکس بدم😁من چای رو فقط عطرش رو‌میخام نباشه نمیتونم بخورم

من داخل شیشه مشماع فریزر میندازم بعد باقی جای رو میزم بهد گره میزنم و درش رو‌محکم میبندم

البته اول ظرف چایم که مال سرویس ادویه هست رو‌پر میکنم این چای اضافشه