2777
2789
برای باس ن یا سینه یا کلی؟

برای هردو. ولی سینه بیشتر نتیجه دیدم. قابل به ذکره نمیخواستم و قطعش کردم بابت این تاثیرش.‌من برا تنظیم پری فقط میخوردم که تاثیرات دیگشم دیدم.

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
دیگه شرمنده ، من تازه عضو شدم ، سلیقه خانمای سایت دستم نیومده هنوز 😊

الان متوجه میشی عزیزم😊 همشون زیبایی رو تو برجستگی میبینن😆

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ده روزه اینقدر تاثیر داشت یعنی !!!!؟😯

بزار مفصل تر توضیح بدیم.‌من رژیم گرفتم پارسال و ۱۵کیلو کم کردم. کالری شماری.‌از۶۵شدم ۵۰. باتنه کاااملا اب شد که خودم راضی بودم و کلی لباس جدید گرفتم.ولی پری بهم خورد بخاطره ضعف بدنی. بی خیال بودم تاهمین نی نی سایتی ها گفتن عرق رازیانه بخور تنظیم بشه پری ت. خوردم و اینطوری شد که باز هم رفتم لباس زیر هایی با سایزهایی بزرگتررررررر از زمان۶۵کیلوییم  گرفتم😖😖😖😖😖😖😖😖😖

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
حتما استعداد داشتی تو اون قسمت  والا من میترکمم از چاقی اون میمونه سر جاش واقعا خیلی ضرویه 2سا ...

توضیح دادم توپست قبلی بخون

الان متوجه میشی عزیزم😊 همشون زیبایی رو تو برجستگی میبینن😆

بله با توجه به کامنتایی که دوستان گذاشتن کاملااااا متوجه شدم الان !! 👍

تو کشور ما اینجوری جا افتاده ، هر چی برجستگی ها بزرگ تر باشه زیبا تره ، در حالی که من اصلا موافق نیستم با این عقیده

حتی دستگاه پرس فولاد هم نمیتونه به اندازه ی حرف زور فشار بیاره به آدم .... 
بزار مفصل تر توضیح بدیم.‌من رژیم گرفتم پارسال و ۱۵کیلو کم کردم. کالری شماری.‌از۶۵شدم ۵۰. باتنه کااام ...

پس یه جورایی توفیق اجباری بوده برات !! 

حتی دستگاه پرس فولاد هم نمیتونه به اندازه ی حرف زور فشار بیاره به آدم .... 
بعد از اینکه نخوردی،برگشت به حالت قبلی؟؟؟

نه والاااا. دکمه مانتوهام نمیبنده. فکر کن مانتو سایز۳۸میپوشم دکمه ش نمیبنده اون قسمت. شوهرم انقد غر میزنه که مجبورم شال رو پهن کنم یا مقنعه و... جدیدا هم میگه چادر کن سرت اصلا

بله با توجه به کامنتایی که دوستان گذاشتن کاملااااا متوجه شدم الان !! 👍 تو کشور ما اینجوری جا افتاد ...

منم باشما هم عقیده ام

اندام خوب لزوما اندام س ک س ی نیس😐

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
پس یه جورایی توفیق اجباری بوده برات !! 

تااین حد نمیخواستم خو.خخخخ.که نبنده دکمه😥

بزار مفصل تر توضیح بدیم.‌من رژیم گرفتم پارسال و ۱۵کیلو کم کردم. کالری شماری.‌از۶۵شدم ۵۰. باتنه کااام ...

عههه پس امتحان میکنم حتما

چقدر میخوردی چه جوری گفتی صب و شب؟

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
عههه پس امتحان میکنم حتما چقدر میخوردی چه جوری گفتی صب و شب؟

صبخ و شب یه استکان

برای هردو. ولی سینه بیشتر نتیجه دیدم. قابل به ذکره نمیخواستم و قطعش کردم بابت این تاثیرش.‌من برا تنظ ...

اگه بادکش نکنم چی؟اخه من سینم خیلی کوچیکه بادکش میترسم😭😭

💕به عمــــــــــل ڪار برآید بـه سخن دانــــے،نیســـــــت💕