2777
2789
عنوان

زندگی بعد عروسی چجوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 34 پست

دلتنگ خانواده زیاد نشدم فقط هفته اول بود ، دعوا هم یه بار

شدت داشت س روز قهر بودیم بقیش عادی بود سختی متاهلی 

هم دخالت کردن مادر شوهره وگرنه مشکلی بزرگی هم نداریم

من خودم تازه عروسم همش میگن این اولاش زندگی شیرینه

منظورشون تا چند ماهه؟ مگه بعدش چی میشه ک اینطور میگن؟ من الان هشت ماهه گذشته بنظرم اون زندگی شیرین و رویایی ک ازش حرف میزنن نیست میشه یکی بگه بعد چن ماه زندگی رویایی تموم میشه؟

اصلا دلتنگ خونه مادرم اینا نشدم چون دوست نداشتم واقعا شرایط مجردیم رو دوست نداشتم دوره ما با شما فرق ...

منم همینم بخدا 

ولی آنقدر پیششون موندم بهشون عادت کردم

turk Giziam

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلتنگ خانواده زیاد نشدم فقط هفته اول بود ، دعوا هم یه بارشدت داشت س روز قهر بودیم بقیش عادی بود سختی ...

زندگی رویایی وجود نداره اولاش هنوز تازس برات بعدش ی ادومی قشنگه نظمه و کنار هم بودن 

خیلی قشنگه 

از بلاتکلیفی در میای تو خونه زندگی خودت هرکار خودت بخوای میکنی و هرجور دلت میخواد برنامه میریزی 

دلتنگی خانواده که هم که با سر زدن بهشون برطرف میشه 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش