خب چجوری بگم، پوستهی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.
اره خیلیییییی خنکه نوالا هیچیم جونور اینا نداره ولی من دوس ندارم
ادم عجیبی هستی که تو پشت بوم بی حوصله میشی😂
آدم یه حس هیجان و استرس یکم میگیره😅
نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای من پدرم دیوونم کرد وقتی دیگه مسواکشو میزنع دیگه همه باید خاموش کنن و سر صدایی نباشع
وگرنه خوابش نمیبره
خوبه من اتاقم جداست وگرنه نور گوشی بهش بخوره عصبانی میشه ، خیلی رو خواب حساسه با یه صدا و نور کمم بیدار میشه
نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚
واااای چ سخته من میخوابمم باید یه نور کم روشن باشه تاریکی مطلق اذیت میشم
به حال من فرقی نمیکنه من البته به صدا یه خرده حساس ترم
ولی پدرم کلا خیلی بد خوابه نمیدونم چرا
از اولم همینطور بود اصلا خوابش خیلی سنگین نمیشه صبحا هم ساعت شیش بیداره ناخودآگاه به خاطر همین میگه باید زود بخوابم از دیر خوابیدن بدش میاد
خدا سایه شو کم نکنه❤️ من تلویزیونم روشن میذارم خیلی وقتا تا خوابم ببره😐😂
زنده باشی 💚
خیلیا رو دیدم اینطورن😂