2789
عنوان

در چ حالید

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 88 پست
اره خیلیییییی خنکه نوالا هیچیم جونور اینا نداره ولی من دوس ندارم

ادم عجیبی هستی که تو پشت بوم بی حوصله میشی😂

آدم یه حس هیجان و استرس یکم میگیره😅

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

پشت بوم می‌خوابید؟ هوا گرم نیست؟ پشه اذیت نمیکنه؟

نه خیلی خنکه اصلا پشه اینام نیس خیلی عجیبه

پروفایلم قیافمه وقتی بعضی نظراتتونو میخونم                        کاربری دست دو دوست خعلی صمیمیه❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خیلیییییی خنکه نوالا هیچیم جونور اینا نداره ولی من دوس ندارم

چه با حال، خیلی من روی پشت بوم خوابیدن را دوست دارم، به خصوص دم صبح که هوا سرد میشه پتو میندازیم رومون😍

ادم عجیبی هستی که تو پشت بوم بی حوصله میشی😂آدم یه حس هیجان و استرس یکم میگیره😅

باد میاد موهام خیسه پام خواب رفته صدای کولر مغزمو برد شارژ ندارم ببخشید جیشم دارم🙈😂دیگه کجاش هیجان داره

پروفایلم قیافمه وقتی بعضی نظراتتونو میخونم                        کاربری دست دو دوست خعلی صمیمیه❤

چه با حال، خیلی من روی پشت بوم خوابیدن را دوست دارم، به خصوص دم صبح که هوا سرد میشه پتو میندازیم روم ...

اینجا الانم انقد باد میاد و خنکه ک پتو ضخیم انداختم 

ولی من دوس ندارم در کل فضای خونرو بیشتر میپسندم واس خواب

باد میاد موهام خیسه پام خواب رفته صدای کولر مغزمو برد شارژ ندارم ببخشید جیشم دارم🙈😂دیگه کجاش هیجان ...

تو ارتفاع بالا کلا هیجان داره🤣

وای من پدرم دیوونم کرد وقتی دیگه مسواکشو میزنع دیگه همه باید خاموش کنن و سر صدایی نباشع

وگرنه خوابش نمیبره

خوبه من اتاقم جداست وگرنه نور گوشی بهش بخوره عصبانی میشه ، خیلی رو خواب حساسه با یه صدا و نور کمم بیدار میشه

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

تو ارتفاع بالا کلا هیجان داره🤣وای من پدرم دیوونم کرد وقتی دیگه مسواکشو میزنع دیگه همه باید خاموش کن ...

واااای چ سخته من میخوابمم باید یه نور کم روشن باشه تاریکی مطلق اذیت میشم 

واااای چ سخته من میخوابمم باید یه نور کم روشن باشه تاریکی مطلق اذیت میشم

به حال من فرقی نمیکنه من البته به صدا یه خرده حساس ترم 

ولی پدرم کلا خیلی بد خوابه نمیدونم چرا 

از اولم همینطور بود اصلا خوابش خیلی سنگین نمیشه صبحا هم ساعت شیش بیداره ناخودآگاه به خاطر همین میگه باید زود بخوابم از دیر خوابیدن بدش میاد

به حال من فرقی نمیکنه من البته به صدا یه خرده حساس ترم ولی پدرم کلا خیلی بد خوابه نمیدونم چرا از اول ...

خدا سایه شو کم نکنه❤️

من تلویزیونم روشن میذارم خیلی وقتا تا خوابم ببره😐😂

خدا سایه شو کم نکنه❤️ من تلویزیونم روشن میذارم خیلی وقتا تا خوابم ببره😐😂

زنده باشی 💚

خیلیا رو دیدم اینطورن😂

خواهرت ازدواج کرده؟ ..ن مشکلی ندارم ینی مشکل ک هس بلخره ولی اونجوری مهم نیس خودمم نمیدونم چمه

آره وقتی بهش پیام میدم دقیقا تو شرایط توعه، شوهرش یه طرفشه، بچش یه طرف دیگه.

شبا خوابش نمی‌برد میشینه فکر می‌کنه😅 اونام خواب