2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

رخ بنمایید بگید آقایون چجوری نخ می‌دهند؟ و چرا به جای نخ دادن از زبان مبارک که نعمت الهی‌ست استفاده ...

بقول رضا نیکخواه جواب این سوال باشه برای بعدا 😄😄 الان کامنتا بسته میشه وگرنه جوابتو میدادم تو یه خط نمیگنجه 🙏🏻😄

وای منماخرم میگم حتما هیزه خودمو اروم میکنم🤣

😂😂😂😂

من نه با خودم میگم طرف اگه فلان توجه و داره به خاطر انسانیتشه 

یا یکی هم بیاد بگه میگم داره دوربین مخفی میگیره🤣🤣🤣

خب پس چرا نخ میده؟من از کجا بفهمم واقعا منو میخواد؟ علم غیب ندارم کهبعد اصلا چجوری نخو باید بگیرم؟؟؟ ...

خب میخواد تو بیایی جلو یه جیزی بگی سر صحبت باز بشه، خودش جرات نداره بگه، پسرای ترسو زیادن

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

خب نگاش میکنی؟

اره بابا

چه غمانگیز است که امام حسن(ع) هنوز غریب است. البته این بار نه در میان خائنین زمانش- که او را به صلح تحمیلی وا داشتند- بلکه اینبار در میان قرائت عدهای فرصتطلب که خیانت خواص و اطرافیان آن حضرت را رای اکثریث تفسیر میکنند. این تحریف دردناک به چه قیمتی است؟ آیا مطامع جریانی و دنیایی آنقدر میارزد که به تحریف تاریخ و تحریف غربت امام معصوم(ع) دست بیفکنیم؟!

اخه نگاه هم خیلی سخته،نمیدونی طرف هیزه فحش بدییا نگاه خاصه کیف کنیمن هنوز نمیتونم تشخیص بدم خیلی مسا ...

من فکر میکنم حس ششم خانما اونقدری قوی هست فرق نگاه هیز و نگاه از روی علاقه رو بفهمه

ولی نه، اینطور نیست

اگر اینطور بود اینقدر دخترای ساده کشورم گول نمیخوردن، نمیدونم والا

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

😂😂😂😂من نه با خودم میگم طرف اگه فلان توجه و داره به خاطر انسانیتشه یا یکی هم بیاد بگه میگم داره د ...

🤣🤣🤣نه تو خودتو داری تخریب میکنی

با فکر این که هیزه اونو تخریب کن

حداقل کمتر حرص میزنی

رخ بنمایید بگید آقایون چجوری نخ می‌دهند؟ و چرا به جای نخ دادن از زبان مبارک که نعمت الهی‌ست استفاده ...

نمیان جلو 

چون خواستنشون اونقدام خواستن نیست تردید دارن

یا فقط قصد سیخ زدن دارن

اللهم عجل لولیک الفرج🤲❤️انسان برای خوش بودن به این همه استعداد، احتیاج نداشت .عین‌.صاد