2821
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 29 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

گلی چیزی حس میکنی از من و‌اقای ب؟ هنوز تو رابطه نیستیم

اره وارد رابطه میشید

کجا درد تو از تنم بیرون می ره؟! چرا غمم تموم نمیشه؟!چه دور از من باشی ،چه با من تنها شی ،همینه حال من همیشه !

اونی که تو ذهنمه با فرزاد ازدواج میکنه ؟ کلا یا با یه کس دیگه (غریبه)؟تو چند سالگی اون دختر ازدواج م ...

با یه کس دیگه 

۲۳ سالگی 

کجا درد تو از تنم بیرون می ره؟! چرا غمم تموم نمیشه؟!چه دور از من باشی ،چه با من تنها شی ،همینه حال من همیشه !

سلامفک کنم قبلنم حرف زدیمچی حس میکنی راجبه شرایط منو‌ شوهرمچیکار کنم؟آینده‌مون چیه؟شوهرم داره چیکار ...

شوهرت 

سر و گوشش می جنبه 

وضعیتتون درست نمیشه

حس ب نسبت به من چیهآینده ای داریم باهم یا نهاز من خوشش میاد یا نهکلا هر چی از ب حس میکنید بگیدصلوات ...

علاقه داره ازت خوشش میاد 

وارد رابطه میشید

علاقه داره ازت خوشش میاد وارد رابطه میشید

خوشگلم آخرش جی میشه

میشه هر چی از این آدم حس میکنی بهم بگی

اخلاقش اینا جطوریه

یه کدی هست به اسم ⁷⁶⁰⁰ میگن این کد رو زمانی که خلبان نمیتونه حرف بزنه به برج مراقبت میگه که من دیگه نمیتونم خودت مراقبم باش وقتی توعم نمیتونی هیچ حرفی بزنی و بغض داری به خدا بگو ⁷⁶⁰⁰ اون دیگه خودش همه جوره مراقبته🥺🤍

عزیزم حست راجبه اینده نزدیک و دورم چیه چه اتفاقاتی توی زندگیم می افته؟

یه آدم جدید وارد زندگیت میشه

خوشگلم آخرش جی میشهمیشه هر چی از این آدم حس میکنی بهم بگیاخلاقش اینا جطوریه

این آدم 

سعی می‌کنه مهربونم باشه 

دست و دلبازی 

جذابه 

خوش حلقه‌ 

تهش ازدواج می‌کنی 

این آدم سعی می‌کنه مهربونم باشه دست و دلبازی جذابه خوش حلقه‌ تهش ازدواج می‌کنی

وای دورت بگردم مرسی

یه کدی هست به اسم ⁷⁶⁰⁰ میگن این کد رو زمانی که خلبان نمیتونه حرف بزنه به برج مراقبت میگه که من دیگه نمیتونم خودت مراقبم باش وقتی توعم نمیتونی هیچ حرفی بزنی و بغض داری به خدا بگو ⁷⁶⁰⁰ اون دیگه خودش همه جوره مراقبته🥺🤍

2824
2823
2791
2779
2792