من هم روزگاری فکر میکردم عشق همه چیز را حل میکند.بعدها فهمیدم عشق به احترام بند است.احترام به شعور، به شخصیت، به محبت، به زمان و به علاقهمندیهای کسی که دوستش داری؛عشق بدون احترام شاید ایجاد شود، اما دوام نمیآورد.هرگاه دلتون شکست، خدارو شکر کنید.خدا بهای دلهای شکسته رو میپردازه؛ اینجا بود که خدا به بندهٔ دلشکستهاش فرمود: "أَنَا عنْدَقُلُوب الْمُنْكَسِرَةِ" یعنی من نزد قلبهای شکستهام! اگه پروفایلمو دیدی با دل پاکت برام صلوات بفرست مهربانم😘😍
از شخصیت نگار خوشم میاد از قیافه مهبد خوشم میاد ولی از این
امیرحسین بود نمیدونم شایدم اشتباه میگم(پارتنر سودا)متنفرم یعنی متنفرا این شاهینم خیلی بیشعوره رو بقیه هم خنثیم طناز هم فیس گوگولی داره ولی خیلی زیرآبه و ترانه هم خیلی قشنگه
از عناز شهین امیرحسین علی الهه سودا سیاوووووحش ماهرخ متنفرممم
مدتی هست که روی خودشناسی و توسعه خودم کار میکنم🌱🌱خیلی وقته که فهمیدم که عقیده ام رو بر کسی تحمیل نکنم و وقتم رو برای اثبات چیزی یا خودم برای کسی هدر ندم❤️
چیزی که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کاراییکه نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچکاری واسه نِگهداشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰
از شخصیت نگار خوشم میاد از قیافه مهبد خوشم میاد ولی از این. امیرحسین بود نمیدونم شایدم اشتباه میگم( ...
خیلی با سیاسته
من هم روزگاری فکر میکردم عشق همه چیز را حل میکند.بعدها فهمیدم عشق به احترام بند است.احترام به شعور، به شخصیت، به محبت، به زمان و به علاقهمندیهای کسی که دوستش داری؛عشق بدون احترام شاید ایجاد شود، اما دوام نمیآورد.هرگاه دلتون شکست، خدارو شکر کنید.خدا بهای دلهای شکسته رو میپردازه؛ اینجا بود که خدا به بندهٔ دلشکستهاش فرمود: "أَنَا عنْدَقُلُوب الْمُنْكَسِرَةِ" یعنی من نزد قلبهای شکستهام! اگه پروفایلمو دیدی با دل پاکت برام صلوات بفرست مهربانم😘😍
اصلا موندم چه جوری اینا از ناراحتی یکی خوشحال میشن یا تو روی طرف میخندن 🫤مغزم میترکه اینا رو میبینم ...واقعا مشکل دارن ،با تشکر از ترکیه که پذیرفته اینا رو 😅حتی سناریو هم باشه برام غیر قابل قبوله یه سری رفتارا
از کسی بدم نمیاد بیشتر حسی ندارم نسبت بهشون اما نگار وایب خوبی میده جدیدا و همینطور مهبد و ترانه رو هم دوست دارم انا کاش مهبد کمتر سر ترانه داد بزنه جلوی دیگران
از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید. ما همه درخت های یک جنگلیم...