2777
2789
عنوان

تو عشق ابدی از کی بدتون میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1184 بازدید | 71 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از شخصیت نگار خوشم میاد از قیافه مهبد خوشم میاد ولی از این

امیرحسین بود نمی‌دونم شایدم اشتباه میگم(پارتنر سودا)متنفرم یعنی متنفرا این شاهینم خیلی بیشعوره رو بقیه هم خنثی‌م طناز هم فیس گوگولی داره ولی خیلی زیرآبه و ترانه هم خیلی قشنگه

از عناز شهین  امیرحسین علی الهه سودا سیاوووووحش ماهرخ  متنفرممم

مدتی هست که روی خودشناسی و توسعه خودم کار میکنم🌱🌱خیلی وقته که فهمیدم که عقیده ام رو بر کسی تحمیل نکنم و وقتم رو برای اثبات چیزی یا خودم برای کسی هدر ندم❤️

ندیدم  فقط تیکه هاش اینستا میبینم

میگن طناز و ماهرخ وسودا

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

از شخصیت نگار خوشم میاد از قیافه مهبد خوشم میاد ولی از این. امیرحسین بود نمی‌دونم شایدم اشتباه میگم( ...

خیلی با سیاسته

من هم روزگاری فکر می‌کردم عشق همه چیز را حل می‌کند.بعدها فهمیدم عشق به احترام بند است.احترام به شعور، به شخصیت، به محبت، به زمان و به علاقه‌مندی‌های کسی که دوستش داری؛عشق بدون احترام شاید ایجاد شود، اما دوام نمی‌آورد.هرگاه دلتون شکست، خدارو شکر کنید.خدا بهای دل‌های شکسته رو می‌پردازه؛ اینجا بود که خدا به بندهٔ دل‌شکسته‌اش فرمود: "أَنَا عنْدَقُلُوب الْمُنْكَسِرَةِ"  یعنی من نزد قلب‌های شکسته‌ام!                اگه پروفایلمو دیدی با دل پاکت برام صلوات بفرست مهربانم😘😍

تک تکشون رو مخن ،تک تکشون ...

اصلا موندم چه جوری اینا از ناراحتی یکی خوشحال میشن یا تو روی طرف میخندن 🫤مغزم میترکه اینا رو میبینم ...واقعا مشکل دارن ،با تشکر از ترکیه که پذیرفته اینا رو 😅حتی سناریو هم باشه برام غیر قابل قبوله یه سری رفتارا 

You're all the things I've got to remember

از کسی بدم نمیاد بیشتر حسی ندارم نسبت بهشون اما نگار وایب خوبی میده جدیدا و همینطور مهبد و ترانه رو هم دوست دارم انا کاش مهبد کمتر سر ترانه داد بزنه جلوی دیگران

از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید.  ما همه درخت های یک جنگلیم...

من از دکتر هم خوشم نیومد دیگه. اوایل بهتر بود

من هم روزگاری فکر می‌کردم عشق همه چیز را حل می‌کند.بعدها فهمیدم عشق به احترام بند است.احترام به شعور، به شخصیت، به محبت، به زمان و به علاقه‌مندی‌های کسی که دوستش داری؛عشق بدون احترام شاید ایجاد شود، اما دوام نمی‌آورد.هرگاه دلتون شکست، خدارو شکر کنید.خدا بهای دل‌های شکسته رو می‌پردازه؛ اینجا بود که خدا به بندهٔ دل‌شکسته‌اش فرمود: "أَنَا عنْدَقُلُوب الْمُنْكَسِرَةِ"  یعنی من نزد قلب‌های شکسته‌ام!                اگه پروفایلمو دیدی با دل پاکت برام صلوات بفرست مهربانم😘😍

طناز و شاهین خیلی چیپ و بی لولن. 

طناز قیافه اش کپی برابر اصل افغانیه. 

ماهرخ هم خیلی لاتی طوره هیچ ظرافت نداره. 

سیاوش از بس کسی گردنش نگرفته عقده ای شده. 

دانیال و الهه به هم میان 

مهبدم چت مغز و موادیه ولی ب ترانه میاد. 

ماشالله لاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم. هر لحظه خدا را شکر.