2777
2789
عنوان

منو حدس بزن✨🍓

| مشاهده متن کامل بحث + 1607 بازدید | 241 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر نمیکردم عکسم بیاد الان میبینم اومده نگو خودشم دوبار😂لطفا گزارش بزنین حذف شه🥲❤️

به به خودت پس اومدی😍😍😍

شما خیلییییی هوشگلیی😍😍

قشنگ من😍😍😍

نگران نباش نی.نی یار رو الان یکم بگذره تگ میکنم

همیشه ساعت ده خوب جواب میده تا ده وایسا منم وایستادم💋

به به خودت پس اومدی😍😍😍شما خیلییییی هوشگلیی😍😍قشنگ من😍😍😍نگران نباش نی.نی یار رو الان یکم بگذره ...

مممنونم عزیزم شمام شبیه اروپایی ها هستین دقیقا جذابی😍

ممنونم لطف میکنید

واقعن؟اصلا اعتماد به نفس ندارم حس زشتی دارم🙂

زیبایی سلیقه اییه عزیزم

ب چشم من ک خیلی خیلی زیبا اومدی🥹🍻

گزارشم زدم برا عکست ک گفتی

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره 

قیافت فکر کنم بانمکی از اون تپل مهربونایی اجتماعی

من خدا رومیبینم به شکل نور درمحیطی نیمه روشن پراز عطر گل با نورهای کوچک معلق درهوا با چشمه کوچک زلال صدای اهنگ صبح درمادرید گوش رو نوازش میکنه ومن درآغوش خداوندم دوستم داره بدون که به من نیازی داشته باشه.

با اجازه اسی برای منم از روی تاپیک ها و کاربری ویژگی هامو ظاهرمو دس بزنید مرسی

شما لاغر گندومی نسبتا زیبا

من خدا رومیبینم به شکل نور درمحیطی نیمه روشن پراز عطر گل با نورهای کوچک معلق درهوا با چشمه کوچک زلال صدای اهنگ صبح درمادرید گوش رو نوازش میکنه ومن درآغوش خداوندم دوستم داره بدون که به من نیازی داشته باشه.

مرسی عشقم عکسم که هنوز هست ساعت ده قراره پاکش کنم😂یعنی نی نی یار میخواد پاکش کنه

پس چرا ندیدم اشتباه گفتم تپل مهربون نیستی؟