2777
2789
عنوان

منو حدس بزن✨🍓

| مشاهده متن کامل بحث + 1608 بازدید | 241 پست
شوهر عمه ارسام فوت شده رفت اونجا 😢 عمشم امروز زنگ زد رفته کما هوشیاریش ۳ درصده همه ناراحتیم😔😔😔 ل ...

یبار این بچه اومد پیش تو از گلوش ب خوشی پایین نرفت 🤕 بمیرم برات

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برا منم بگووو

تو آدمی هستی ک انرژی مثبت داری و سعی میکنی حال خودتو خوب کنی 

آرومی مهربونی 

متولد فصل تابستون نیستی؟گرما حس کردم...

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره 

تو آدمی هستی ک انرژی مثبت داری و سعی میکنی حال خودتو خوب کنی آرومی مهربونی متولد فصل تابستون نیستی؟گ ...

عزیزممم 🥹 

من متولد فصل بهارم قشنگم ، اما بدنم خیلی گرماش زیاده

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

یبار این بچه اومد پیش تو از گلوش ب خوشی پایین نرفت 🤕 بمیرم برات

اره دور روز پیش شوهر عمش فوت شد الان زن همون رفته تو کما انقدم خانواده خوبین ک اصن باورت نمیشه اینجوری دارن از بین میرن🤕🤕

منم میگی

یه شخصیت مهربون و دوست داشتنی داری یه عده رهگذر روحت رو زخمی کردن خیلی تو زندگی تلاش میکنی .حس میکنم یکمی عجول و زود باوری و یه عده سعی میکنن از همین نقطه ضعف استفاده کنن تا بهت ضربه بزنن‌. دوستای زیادی داری ولی فقط تعداد خیلی کمشون براتون حکم الماس رو دارن 

گلم بگو باردارم؟جنسیت چیه؟

بله

اگرم نباشی تا ماه آینده میشی

کلا سال دیگ این موقع نینی بغلته

یا پسره یا دختر دیگه😂😂

حس میکنم دختر🥹♥️

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره 

اره دور روز پیش شوهر عمش فوت شد الان زن همون رفته تو کما انقدم خانواده خوبین ک اصن باورت نمیشه اینجو ...

وای عزیزم خدا شقا بده رفتگانتونو رحمت کنه 

چرا تو نرفتی ؟ مگه رسم نیست عروس بره وقتی این قضایا پیش میاد؟