اون بچه دیگه نابود میشه بچه ۴ ساله همه چیز حالیشه. حداقل بچه های ۴ ساله ترجیح میدن مادر داشته باشن تا پول
بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست
سحر . تو نت سرچ کن . دیروز مترو تهران مادرش رهاش کرده
آخیییییییی🥺💔
خدا کمکش کنه
الان سرچ میزنم
لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️. «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️🔥
من اینقدر با همه سر فرزند اوری نا به جا بحث کردم خسته شدم. اینجا که نی نی سایت اینقدر تو واقعیت ادم بی خاصیتیی که نه صلاحیت مالی دارن نه روانی دیدم بچه دار شدن. حرفم میزنی همه میخورنت که اره بچه دار شدن تو ذات ادمه و فلان. زهر ماررررر
بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست
مادرش یه مرد رو بهش ترجیح داده . وگرنه مگه بچه ۴ ساله چ خرجی داره
اصلا خرج داشته باشه مگه فلجه پاشه بره سرکار.