2821
2789
سلام عزیزم من یه بار تو اینستا یه عکس دیده بودم و یه زنه زایمان کرده بود و دست نوزادش همین ای یو دی ...

۵ ساله دارم . باید هر از گاهی چک کنن . باردار نشدم . 

وقتش داره تموم میشه . ۵ ساله بود

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

گذاشتنش درد نداره!؟و اینکه غیر از این جلوگیری طبیعی هم داشتید یا نه

نه زیاد من روز دوم پری گذاشتم با تموم شدن پری لکه بینی اونم تموم شد راستش خیلی درد نداشت دردش در حد معاینه بود.

ماه اول باید جلوگیری طبیعی یا با کاندوم هم داشته باشی ماه دوم میتونی اعتماد کنی و راحت باشی دیگه

سلامتی و خوشبختی دخترم
احتمالش خیلی کمه و درصورتی که مدام چک بشه مشکلی پیش نمیاد

سلام بله درسته ولی من چیزی که دیدم رو گفتم حتی الانم تو نت چند تا عکس دیدم که بچه با همین وسیله به دنیا اومده ولی اون عکسی که گفتم تو نت نبود نمیدونم شاید همچین عکسی ندیدم 

من هفت ساله دارم.از نوع مسی و ده ساله ست.بی نهایت راضی ام.البته تعداد روزهای پریود و حجم خونریزی پریود بیشتر میشه اما من به بارداری ناخواسته ترجیح میدم،مثلا پریودم هفت روزه بود،با گذاشتن آیودی ده روز طول میکشه.گذاشتنش اصلا درد نداره دقیقا مثل معاینه ست فقط بیشتر  از معاینه طول میکشه،من هفت سال پیش تو مرکز بهداشت گذاشتم و کاملا رایگان.اما الان دیگه این کارو نمیکنن باید بری مطب خصوصی.من مشهد نیستم عزیزم در مورد دکتر نمیتونم راهنماییت کنم.بازم سوالی داری بپرس گلم.

کدوم نوعش

یادم نیست . فکر کنم  گفت از این معمولیاس. شایدم هورمونی بود

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

گذاشتن آی‌یو‌دی یه مقدار درد داره، ولی برای بعضی‌ها خیلی کمتره. بستگی به بدن خودت داره. معمولاً نوع هورمونی‌اش بیشتر توصیه میشه چون عوارض کمتری داره. برای دکتر هم بهتره بری پیش یه متخصص زنان که تجربه بالایی داشته باشه. یه سر به کلینیک‌ها بزن، می‌تونی از دوستان یا توی اینترنت نظرات مردم رو پیدا کنی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

گذاشتن آی‌یو‌دی یه مقدار درد داره، ولی برای بعضی‌ها خیلی کمتره. بستگی به بدن خودت داره. معمولاً نوع ...

ممنونم عزیزم

مگه عوارض مسی چجوریه و چه فرقی با هورمونی داره

ممنون میشم راهنمایی کنید